Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Μανιάτης και Τζαβέλλας στην Εθνική




Οι Γιάννης Μανιάτης και Γιώργος Τζαβέλλας κλήθηκαν τελικα απ’ τον Ότο Ρεχάγκελ στην Εθνική Ανδρών για το φιλικό της ερχόμενης Τετάρτης (3/3, 17.00) με τη Σενεγάλη.Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εν όψει της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής.

Αναλυτικά η αποστολή: Αγγελος Χαριστέας, Φάνης Γκέκας, Γιώργος Σαμαράς, Βαγγέλης Μόρας, Αλέξανδρος Τζιόλης, Σωτήρης Κυργιάκος, Παντελής Καπετάνος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Λουκάς Βύντρα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Τζόρβας, Μιχάλης Σηφάκης, Κώστας Χαλκιάς, Νίκος Σπυρόπουλος, Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης, Γρηγόρης Μάκος, Γιάννης Μανιάτης, Γιώργος Τζαβέλλας, Γιώργος Γκαλίτσιος, Στέλιος Μαλεζάς και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

2 σχόλια:

  1. Κατ'αρχην συγχαρητηρια και στους δυο,το αξιζουν.
    Κατα δευτερον,ο Τζαβελας να κουνησει το κεφαλι του διοτι οι δημοσιες σχεσεις και το αμυνεσθαι(επιτιθεσθαι στην περιπτωση του)περι παρτης δεν θα τον οδηγησουν πουθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι φιλε ετσι οπως τα λες... ειναι παικταραδες αλλα για να παραμεινουν πρεπει να μεινουν τα ποδια στην γη και η συμπεριφορα τους παντα χαμηλων τονων... Αυτη η προσκληση μονο καλο μπορει να κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή