Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Κατι μου λεει πως θα χαρουμε την Κυριακη


Όπως όλα δείχνουν η Νέα Σμύρνη θα ζήσει μεγάλες στιγμές στην αναμέτρηση αυτή. Η νίκη επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα, η οποία ήταν και η πρώτη μετά από εννιά καταστροφικούς αγώνες , αλλά και η θέληση για νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχουν σημάνει συναγερμό στους φίλους του Πανιωνίου για το Κυριακάτικο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο. Για τον λόγο αυτό η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση για τα μαγικά χαρτάκια. Αναλυτικά η ανακοίνωση λέει: «Στον αγώνα της Κυριακής θα λειτουργήσουν κανονικά τα τουρνικέ στις θύρες που θα ανοίξουν για το φίλαθλο κοινό. Η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ ζητάει από τους φιλάθλους της ομάδας μας να δείξουν την απαιτούμενη κατανόηση και να προσέλθουν στο γήπεδο ΤΟ ΝΩΡΙΤΕΡΟ, για να διευκολύνουν την ομαλή είσοδο σε αυτό.

Οι θύρες 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 θα είναι ανοιχτές για τους φιλάθλους του Πανιωνίου.

Η φιλοξενούμενη Π.Α.Ε Παναθηναϊκός, δεν θα παραλάβει Θύρα και Εισιτήρια αγώνα.

Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας των Θυρών 2, 3, 4, 5, 6, 7 θα χρησιμοποιήσουν κανονικά τα Διαρκείας τους για την είσοδό τους, στις αντίστοιχες θύρες που έχουν αγοράσει τα Διαρκείας τους.

Στην θύρα 1 λειτουργεί η Μαθητική / Αθλητική κερκίδα στην οποία έχουν πρόσβαση ολοι οι αθλητές, προπονητές, εργαζόμενοι του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ και οι μαθητές των σχολείων. Οι συνοδοί των ανήλικων παιδιών θα πληρώνουν συμβολικό εισιτήριο €5.

Τα παιδικά Εισιτήρια Διαρκείας της θύρας 2 (25€) θα έχουν πρόσβαση και από τα τουρνικέ της θύρας 3.

Ενημερώνουμε επίσης, οτι στον αγώνα της Κυριακής οσο και για την συνέχεια της σεζόν θα διενεργούνται έλεγχοι από τους security κατά την είσοδο των φιλάθλων στα εισιτήρια διαρκείας των ειδικών κατηγοριών. Όσοι κάτοχοι έχουν εισιτήρια διαρκείας ειδικών κατηγοριών χώρις να δικαιούνται αυτών, πρέπει να γνωρίζουν οτι αφενός δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο και αφετέρου το εισιτήριό τους θα κατασχεθεί.

Στην Θύρα 2, θα λειτουργήσουν τρία διπλά τουρνικέ για είσοδο Κανονικών Εισιτηρίων, Κανονικών Διαρκείας, Διαρκείας Γυναικών, Φοιτητών και Συναταξιούχων, ενώ ενα διπλό τουρνικέ θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την είσοδο των Παιδικών Εισιτηρίων και Παιδικών Διαρκείας. Οι υπάλληλοι της εταιρίας security θα δείχνουν στον κόσμο σε ποιά τουρνικέ θα πρέπει να κατευθυνθούν για να δεχτεί ο μηχανισμός το κατάλληλο, αντίστοιχο εισιτήριο.

Η πώληση των Εισιτηρίων θα γίνεται τις εξής μέρες και ώρες:

Παρασκευή, 26/02/'10, 17.00 - 21.00, Εκδοτήριο Αγ. Ανδρέου

Σάββατο , 27/02/'10, 12.00 - 20.00, Εκδοτήριο Αγ. Ανδρέου

Κυριακή , 28/02/'10, 12.00 - 19.00, Εκδοτήριο Αγ. Ανδρέου

Κυριακή , 28/02/'10, 15.00 - 19.00, Εκδοτήριο Ι.Χρυσοστόμου & Σοφούλη

Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ. ΚΑΘΕ ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ (1) ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΕΩΣ ΤΡΙΑ (3) ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ 2
Κανονικό €15
Παιδικό €2 (εως 17 ετών)

ΘΥΡΑ 3
Κανονικό €10

ΘΥΡΑ 4
Κανονικό €30
Παιδικό €5 (εως 17 ετών)

ΘΥΡΑ 6 (Τμήμα Vip B)
Κανονικό €60

ΘΥΡΑ 7
Κανονικό €30
Παιδικό €5 (εως 17 ετών)


*Η έκδοση Καρτών φιλάθλου σταματάει την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου