Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Πανιώνιος - Παναθηναικος 0-2


Ότι και να πεις και για αυτό το ματς θα είναι λίγο.. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.... Δεν μπορώ να καταλάβω αφού θέλουν να παίρνουν έτσι τις νίκες γιατί γίνεται αυτό το πρωτάθλημα ? Γιατι βγάζουν αυτους τους γαμημένους κανονισμούς αφού στο τέλος χρησιμοποιούν τους δικούς τους ? Γιατί κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους να διώξουν όποιον Τσακιρη , Πιλαδακη κτλ κτλ παει να κάνει κάτι καλό σε αυτό το πρωτάθλημα ? Γιατι συμμετέχουν 16 ομάδες αφού τα αποτελέσματα είναι προκαθορισμένα ? Πως περιμένουν να βελτιώσουν αυτό το δύσμοιρο πρωτάθλημα όταν κάνουν όλες αυτές τις χειρουργικές επεμβάσεις ? ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΛΙΓΚΑ ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΑΣ !!! Όσο για το παιχνίδι τι να πεις όταν βλέπεις το μεγάλο αστέρι της νέας γενιάς, τον Νινη να κάνει κολοτουμπες για να καταφέρει να πάρει το πέναλτι , δεν του είπαν ότι υπήρχαν σκάουτερ και έγινε ρεζίλι ? Αυτά δεν τα σηκώνουν στην Ευρώπη και καλό είναι η μεγάλη μπαλαρίνα να σταματήσει να του μαθαίνει τα κόλπα του, μόνο κακό του κάνουν... Τι να πεις που για μια ακόμα φορά κατάφεραν, τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο να τον κάνουν να φύγει με το κεφάλι κάτω αφού είχαν έρθει να δουν ποδόσφαιρο και όχι θέατρο..!

Για τα τυπικά

Παράσχος:

Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ από ένα πέναλτι που πιστεύω ότι ήταν αυστηρό. Σπαταλήσαμε δύο στημένες φάσεις που θα μπορούσαμε να είχαμε εκμεταλλευτεί. Ο αμυντικός μας θα μπορούσε στο πέναλτι να είχε αντιδράσει διαφορετικά και στο δεύτερο γκολ, ο Μπεθέρα ίσως θα έπρεπε να είχε αποκρούσει. Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την κούραση των ποδοσφαιριστών του, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Τζαβέλλας

«Κοιτάξαμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό. Θέλαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, αλλά ο αντίπαλος ευτύχησε να προηγηθεί με πέναλτι. Εμείς καλούμαστε να συνεχίσουμε, αφού το επόμενο ματς που έχουμε είναι με την Ξάνθη στην έδρα μας. Ενα δύσκολο ματς. Οσο για την Εθνική, έχω κουραστεί να μιλάω γι' αυτό. Αν οι αρμόδιοι κρίνουν ότι μπορώ να βοηθήσω, τότε θα το κάνω»

Τσακίρης

«Ο Παναθηναϊκός ήρθε νταϊλίκι να κερδίσει εδώ μέσα. Αυτό ήταν πασιφανές. Η διαιτησία ήταν απαράδεκτη, το ίδιο είχε γίνει και με τον Ολυμπιακό. Το ΠΟΚ καταστρέφει το ποδόσφαιρο. Αμα είναι να φύγουν και να μας αφήσουν να παίξουμε μόνοι μας. Και εμείς όμως δεν ήμασταν καλοί. Πρέπει να αλλάξει αυτή η εικόνα. Αυτούς τους παίκτες έχουμε, αυτόν τον προπονητή και όλοι μπορούν να είναι καλύτεροι…».



Κοντοες

«Δεν ξέρω που το είδε το πέναλτι ο διαιτητής. Εύχομαι να έχει δει κάτι, πραγματικά. Ούτε στο μπάσκετ δεν δίνονται αυτά. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλύτερος από εμάς και κέρδισε»«Η ομάδα δεν θα κινδυνέψει. Είναι απαράδεκτο με το υλικό μας και την ιστορία μας να μιλάμε για παραμονή


Μπόσκο Μπάλαμπαν:

«Δεν τα καταφέραμε και υπάρχει απογοήτευση. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, δεν κάναμε ευκαιρία και δεν παίξαμε όπως έπρεπε».

Δημήτρης Σιόβας:

«Έγιναν λίγες φάσεις, μας έλειπε κάτι, αν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία».

Μάρκος Γιόνσον:


«Δεν ήταν πέναλτι, παλέψαμε και δεν είχαμε τύχη. Πρέπει να συνεχίσουμε και να πάρουμε βαθμούς».



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Μπεθέρα, Μανιάτης, Γουέλινγκτον (59' Κούκετς), Γιόνσον (46' Σκούφαλης), Ριέρα, Μπάλαμπαν, Κουμορτζί, Σιόβας, Κοντοές, Τσόσαλιτς (76' Νικολάου), Τζαβέλλας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Βύντρα, Δάρλας, Σαριέγκι, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Νίνης (80' Σιμάο), Λέτο (84' Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης (72' Μαρίνος), Σισέ.

Διαιτητής: Δ. Καλόπουλος
Βοηθοί: Λ. Βασιλειάδης, Δ. Ευθυμιάδης
Τέταρτος: Μ. Τσινιάρης

2 σχόλια:

  1. τους εκνευρισαμε κιολας !! Δεν ντρεπονται λεω εγω ο καθε Αντωνιάδης και ολοι οι αλλοι και να κοιταξουν να σωσουν το Ελληνικο ποδοσφαιρο που καταστρεφεται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή