Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Εξω απο το κυπελλο ο Πανιωνιος 1-2 με Καβαλα


Ίσως είδαμε τον καλύτερο Πανιώνιο της χρονιάς , έδειξε πόσο το ήθελε, όμως καμία φορά δεν παίζει ρόλο μόνο η ποιότητά και η θέληση που έχεις σαν ομάδα για κάτι, όσο η τύχη ... Δεν μας ήθελε με την καμία ...! Τόσες ευκαιρίες, δοκάρια και κατοχή μπάλας, τόσο τρέξιμο από όλους τους παίκτες, κρίμα. Για εμένα αυτοί οι παίκτες με την σημερινή τους απόδοση είναι οι νικητές στην καρδία μου, αν συνεχίσουν έτσι και παίξουν στα τελευταία 8 παιχνίδια όπως σήμερα η ομάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα παραμονής...
Κατα την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Γιώργου Παράσχου ο Τσακίρης ειχε μια ολιγόλεπτη συνομιλία με οπαδους μας οπου ακουσε τα παραπονα που εχουν.
Δ
ιαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να φύγει από την ομάδα ενω σε καποια σχολια πανω στην θελιση του να βαλει χρημα στην ομαδα ειπε πως εχει βάλει 4,3 εκατομμύρια ευρώ, και δεν μπορει να βάλει παραπάνω.Παράλληλα, συνομιλώντας με τους φιλάθλους, αναφέρθηκε στην ατυχία που έχει χτυπήσει την ομάδα, τονίζοντας ότι κόντρα στην Καβάλα ο Πανιώνιος παρουσίασε το καλό του πρόσωπο αλλά στάθηκε άτυχος και ήταν εντελώς διαφορετικό παιχνίδι με αυτό κόντρα στον Ηρακλή.

Στην γενική ατυχία στάθηκε και ο Γιώργος Παράσχος

Αναλυτικά όσα είπε :

«Πρέπει να βρούμε κουράγιο μετά από αυτό έγινε σήμερα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Μας βγαίνει και η κούραση. Ο αντίπαλος μας δεν ήταν καλύτερος. Με ένα σουτ πέτυχε γκολ. Τι να πω, ίσως φταίει η κακοδαιμονία αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό με την ομάδα. Από εδώ και πέρα πρέπει να πάρουμε βαθμούς. Ακόμα και με δέκα παίκτες, ήμασταν καλύτερη και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά η κούραση, η νευρικότητα και η έλλειψη καθαρού μυαλού μας οδήγησε σε λάθη. Η ζωή συνεχίζεται και δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο».

Για την απόδοση των παικτών του: «Η απόδοση της των παικτών ήταν πολύ καλή. Ειδικά ο Μπάλαμπαν, από τον οποίο περιμένουμε πάντα το κάτι παραπάνω, προσπάθησε πάρα πολύ. Περιμένουμε και την επιστροφή του Νικολάου που είναι σημαντική απώλεια και μας δίνει ηρεμία στο κέντρο».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεκουραστούμε, να ηρεμήσουμε. Θα τα καταφέρουμε».

Γκολ: 1-0 Ριέρα (47'), 1-1 Ντομπρασίνοβιτς (84') , 1-2 Ονουάτσι (97') .


Πανιώνιος (Παράσχος): Ανδριόλας, Τζαβέλλας, Λάτκα, Όμο, Γιόνσον (106’ Μπουβάλ), Κοντοές, Κουμόρτζι, Μανιάτης, Σκούφαλης (46’ Κούκετς), Ριέρα (72’ Γουνδουλάκης), Μπάλαμπαν.

Καβάλα (Ντε Μος): Ιτάνζ, Παβίσεβιτς (24’ Σιόντης), Ντουγκλάο, Μουρ, Οικονόμου, Ονουάτσι, Ντικρόκ (48’ Σόσιν), Ντιέ, Ντομπρασίνοβιτς, Σμολάρεκ (67’ Ορούμα), Ρινκόν.

Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς)

Κίτρινες κάρτες: Σιόντης, Μανιάτης, Ντουγκλάο, Ορούμα, Μπάλαμπαν, Ντομπρασίνοβιτς, Ντιέ.
Κόκκινες κάρτες: Λάτκα (95’ δεύτερη κίτρινη)


Εισ.: 2.164
Εισπρ.: 20.982 Ευρώ

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Σίτο Ριέρα. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο τραυματισμός του δεν είναι τόσο σοβαρός και απλώς έχει μία κάκωση στο αριστερό γόνατο. Πάντως για παν ενδεχόμενο ο Ισπανός επιθετικός θα οδηγηθεί για μαγνητική τομογραφία την Πέμπτη, το βέβαιο είναι οτι ο Ριέρα, Εστογιανόφ και Καστελιόνε, ο τιμωρημένος Λάτκα χάνει το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Νικολάου.

1 σχόλιο:

  1. μακαρι να προλαβεναι τον αγωνα στα ιωαννινα .. ο παρασχος τωρα θα παιξει ανγκαστικα για το ο στην αμυνα ,και οτι βγει στη αντεπιθεση με σκουφαλη ,γουνδουλακη (ωχ παναγια μο) βεβαια ο προγραμματισμος του καλοκαιριου ηταν τραγικος και φαινοταν απο το φιλικο με αιγαλεο στη νεα σμθρνη τα κενα που ειχαμε....αλλα δανεικους απο εσπανιολ και απο το αιγαλεο τον ομο μην περιμενεις καλυτερα αποτελεσματα και ερχεται ο δεκεμβρης και δεν διορθωνεις ΤΙΠΟΤΑ και φτασαμε στα σημερινα..ο θεος βοηθος απο εδω και περα

    ΑπάντησηΔιαγραφή