Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Μια ακομα χειρουργικη επεμβαση... ΚΑΙ 1-0 Ατρομητος Πανιωνιος


Εξεδρα

Ο Πανιώνιος διαμαρτύρεται για τη φάση του 54ου λεπτού, όταν ο Εστογιανόφ με πλασέ παραβίασε την εστία του Ατρόμητου, με τον βοηθό διαιτητή να υποδεικνύει (λανθασμένα) οφσάιντ, για να έρθει το γκολ για τους γηπεδούχους ένα λεπτό αργότερα.

Gazzetta

Δίκαια παράπονα για την διαιτησία από τους φιλοξενούμενους. Δίκαια, πάντως, τα παράπονα του Πανιωνίου καθώς πριν την φάση του γκολ υπήρξε λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ στον Εστογιανόφ που έβγαινε μόνος απέναντι από τον Μιχαηλίδη.Μεγάλο λάθος από τον βοηθό Παντελή Μάλαμα, ο οποίος υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Εστογιανόφ πριν το 1-0 και ενώ έφευγε μόνος απέναντι από τον Μιχαηλίδη.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ....



ΣΚΟΡΕΡ: 55΄ Μπρίτο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 58΄ Μελισσάς, 65΄ Περόνε - 42΄ Λάτκα, 45΄+ Κοντοές, 54΄ Εστογιανόφ, 72΄ Μπάλαμπαν, 78΄ Όμο
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Φαβάλι, Σαρμιέντο, Περόνε (71΄ Σαγκανόφσκι), Αναστασάκος (90΄ Μπλένχιο), Μπρίτο (84΄ Καλαντζής)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανδριόλας, Τζόνσον (84΄ Σκούφαλης), Κοντοές (70΄ Ουέλινγκτον), Λάτκα (77΄ Μπουβάλ), Όμο, Κουμορτζί, Εστογιανόφ, Ριέρα, Νικολάου, Σιόβας, Μπάλαμπαν

Γιώργος Παράσχος

«Δεν μπορέσαμε να πάρουμε έστω ένα βαθμό. Εγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι κατά το πρώτο μέρος και όσο ήταν ο αγωνιστικός χώρος καλός βγάλαμε πολύ καλές αντεπιθέσεις. Στην τελική προσπάθεια όμως δεν δώσαμε την καλή πάσα»

Στη συνέχεια, εξέφρασε και τη διαμαρτυρία του για τη λανθασμένη υπόδειξη του Εστογιανόφ ως οφσάιντ, σε φάση όπου ο Ουρουγουανός έβγαινε μόνος του απέναντι στον Μιχαηλίδη: «Στο δεύτερο ημίχρονο όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. Μας έκοψε ο διαιτητής στη φάση του Εστογιανόφ και στη συνέχεια υστερήσαμε στη δύναμη και στις μονομαχίες».

Τέλος, εκδήλωσε την εμπιστοσύνη του στο έμψυχο δυναμικό του Πανιωνίου: «Θα γνωρίσω καλύτερα τα παιδιά και είμαι σίγουρος ότι έχουμε τις δυνατότητες να αλλάξουμε τη μορφή του παιχνιδιού μας. Προσπαθήσαμε πολύ τις προηγούμενες ημέρες για τη βελτίωση της τακτικής αλλά και για την αλλαγή της ψυχολογίας».


Κώστας Ανδριόλας

«Χάρηκα που είδα παλιούς φίλους. Εγινε ένα καλό ματς και από τις δύο ομάδες. Στη φάση του γκολ του Ατρόμητου, μου έγινε φάουλ».

2 σχόλια:

  1. Η συνεχομενη αρνητικη διαιτησια προς εμας πρεπει να μπεο τελος και αυτο απο τον ιδιο το κ Τσακιρη ζηταμε ισοτιμη αντιμετωπιση και αν την ειχαμε θα ειχαμε 10 βαθμους παραπανω τα νευρα του κοσμου εχουν κλονιστη δεν ξερω τι θα γινει στο επομενο εντος αν εχουμε τα ιδια η νταγκους δαλουκες κλπεγω ειχα αποφασιση να μην πα ξανα φετος παρα το διαρκειας αλλα μετα τα χθεσινα εχουμε πολεμο θα ειμαστε ολοι πρωτη γραμμη για να σωσουμε τη χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολοι κοντα στην ομαδα, τωρα μας χρειαζεται περισσοτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή