Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Γιώργο Παράσχος ο νεος τεχνικος του Πανιωνιου

Σε συμφωνία με τον Γιώργο Παράσχο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου για τον επόμενο 1,5 χρόνο ήρθε την Τετάρτη (03/02) η κυανέρυθρη ΠΑΕ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση το τυπικό μέρος της συμφωνίας θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, οπότε και θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους νέους ποδοσφαιριστές του.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση:

«Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει ότι σήμερα επήλθε κατ’ αρχάς συμφωνία με τον κ. Γιώργο Παράσχο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου για 1,5 χρόνο.

Ο κ. Παράσχος θα αναχωρήσει σήμερα για την ιδιαίτερη πατρίδα του και αύριο θα επιστρέψει στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της συμφωνίας.

Ο κ. Παράσχος θα βρεθεί αύριο Πέμπτη στις 5 μ.μ. στο"Απήλιον" για μία πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου».

6 σχόλια:

  1. ΠΑΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΕΣΗ.
    ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να σου ρε φιλε, να παρω θεση ? να σου πω τι μου λεει η λογικη ή η καρδια μου ? Η λογικη, μου λεει οτι εκανε την καλυτερη κινηση για την ομαδα ο Τσακιρης με λαθος ομως χρονικη διαρκεια (επρεπε να κανει μισι χρονο ωστε να βρει τον προπονητη το καλοκαιρι που αρμοζει στην ομαδα μας). Η καρδια μου βεβαια λεει αλλα πραγματα,ο Παρασχος ειναι πολυ μικρος για την ομαδα μας και για το τι ηθελα για την ομαδα. Ομως στο σημειο που εχουμε βρεθει πρεπει να σωσουμε το καραβι που βουλιαζει, ετσι το μονο που πιστευω οτι ειναι εφικτο ειναι το Κυπελλο και μια θεση στην πρωτη 6αδα, με αυτα θα ειμαι ΟΚ οτι αλλο θα ειναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ σε πολλους τομεις κοσμος , παικτες κτλ κτλ ΠΑΝΤΟΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το συμβολαιο ειναι το λιγοτερο αφου καλλιστα μπορει να εχει γινει αλλη συμφωνια,πραγμα που θεωρω πιθανοτατο.
    Το θεμα ειναι αν σε πειθει κατι οτι ο επομενος προπονητης(κι αν ολα εχουν παει καλα..νοκ νοκ)θα ειναι καποιος που θα παει την ομαδα ψηλα.
    Εμενα τιποτα,δυστυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μαλλον η καλυτερη λυση με σοβαρο ελληνα προπονητη που ξερει σε αυτο το δυσκολο γυρο πως να διαχειριστη τη κατασταση,παρα τον ξενο που θελει χρονο προσαρμογης..και για αυτο δεν ειμαστε.Μακαρι να διορθωσει τα κακως κειμενα στη ομαδα και διπλα στο λατκα να βαλει το τσορτσολιτς την κυριακη .Για του χρονου θα ηθελε ξενο προπονητη καποιον με προσωπικοτητα και εμπειρια θα ηθελα απο γερμανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. fragisko,ξερεις ποιον περιγραφεις με την τελευταια σου προταση? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΧ δεν μπορουμε να ξεκολλησουμε απο τον Γερμανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή