Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Η αποστολή με τον Ηρακλή


Στις υπηρεσίες του Γιώργου Τζαβέλλα μπορεί να υπολογίζει ο Γιώργος Παράσχος, εν όψει της αναμέτρησης με τον Ηρακλή στη Νέα Σμύρνη για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.Αμέσως μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου, η οποία διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα, ο προπονητής των «κυανόλευκων», ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση απέναντι στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Η αποστολή του Πανιωνίου αποτελείται από τους: Ανδριόλα, Μπέλιτς, Λάτκα, Μανιάτη, Κοντοέ, Όμο, Γιόνσον, Τζαβέλλα, Τσοτσαλίτς, Σιόβα, Σκούφαλη, Κουμορτζί, Γουνδουλάκη, Νικολάου, Κούκετς, Μπουβάλ, Εστογιανόφ, Ριέρα, Μπάλαμπαν.
* Τα εγκαίνια των γραφείων του συνδέσμου των "Πανθήρων" στο Νέο Κόσμο εγκαινιάστηκαν το βράδυ της Παρασκευής. Μαζί κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη πίτα.

O μέσος του Πανιωνίου,Δημήτρης Αναστασόπουλος μίλησε στην NOVA για την πρώτη του ουσιαστικά χρονιά στην Α’ Εθνική, για την αστάθεια της ομάδας αλλά και το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ηρακλή την Κυριακή.

Αρχικά για τα πρώτα του βήματα στη μεγάλη κατηγορία, ανέφερε:«Για έναν παίκτη ηλικίας 19 ετών είναι μεγάλη υπόθεση να παίρνει συμμετοχές στην πρώτη ομάδα του Πανιωνίου που είναι μια ιστορική ομάδα. Βλέπουμε ότι σιγά-σιγά οι παίκτες της ηλικίας μου αρχίζουμε να παίρνουμε ευκαιρίες μας κι όσο περνάει ο καιρός εύχομαι να γίνονται όλο και περισσότερες».

Ακόμα για τις οκτώ φετινές του συμμετοχές, είπε:«Νομίζω είναι μια καλή αρχή για τον πρώτο ουσιαστικά χρόνο που είμαι στην Α' Εθνική και είμαι ευχαριστημένος».

Επίσης για τις μεστές εμφανίσεις του, τόνισε:«Το ότι δεν έχω άγχος προέρχεται από τα αποδυτήρια της ομάδας, όλα τα παιδιά έχουμε καλές σχέσεις μεταξύ μας και αυτό φαίνεται μες το γήπεδο, ειδικά εγώ που δεν έχω πολλές συμμετοχές με βοήθησαν ώστε να μη φανεί αυτή η απειρία που έχω και δόξα τω θεώ όλα πάνε καλά για την ώρα».

Όσο για την αστάθεια της ομάδας, απάντησε:«Στην αρχή της χρονιάς ήρθαν αρκετοί νέοι παίκτες, δε γνωριζόμασταν, χρειαζόμασταν ένα χρόνο προσαρμογής, μάθαμε ο ένας τον άλλον, τα αποτελέσματα ήρθαν και τώρα πιστεύω ότι η ομάδα έχει πέσει ψυχολογικά. Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και αφού πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα πιστεύω ότι όλα θα είναι όπως πρέπει.»

Εξάλλου για τον πρώην προπονητή της ομάδας, Εμίλιο Φερέρα, είπε:«Για μένα ήταν μεγάλη εμπειρία να δουλέψω με τον κύριο Φερέρα, με βοήθησε και μου έμαθε αρκετά πράγματα, δούλεψε μαζί μου και έδειξε ενδιαφέρον για μένα.»

Ακόμα για τον Γιώργο Παράσχο, δήλωσε:«Η επιλογή του κύριου Παράσχου ήταν η καλύτερη τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς ξέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο,τί χρειάζεται και το τί πρέπει να κάνουμε ακριβώς από αυτήξ τη θέση στην οποία βρισκόμαστε. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και πιστεύω αυτό να φανεί και μέσα το γήπεδο.»

Όσο για τις περιπέτειες που έχει μπει ο Πανιώνιος, επεσήμανε:«Δεν πιστεύω ότι ο Πανιώνιος θα στραβοπατήσει σε αυτό το παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας και είναι ευκαιρία να σταματήσουμε αυτά που λέγονται για μπελάδες και προβλήματα.

Σε περίπτωση στραβοπατήματος πιστεύω ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα, ο Πανιώνιος δεν κοιτάει προς τα κάτω, θα κοιτάξουμε να πάρουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια.»

Τέλος για ματς με τον Ηρακλή την Κυριακή, τόνισε:«Ξέρουμε τί έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Κυριακή, το κάναμε πολύ καλά στον πρώτο γύρο όταν κερδίσαμε τον Ηρακλή εκτός έδρας και νομίζω ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα μέσα στην έδρα μας την Κυριακή πέρα από την νίκη.»

Στα αγωνιστικά η επόμενη μέρα της δεύτερης πράξης της αναμέτρησης στην Καβάλα για το Κύπελλο, περιλάμβανε αποθεραπεία για τους βασικούς. Οι Νεοσμυρνιώτες στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στο παιχνίδι με τον Ηρακλή όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Το θετικό για τον Γιώργο Παράσχο είναι ότι δεν έχει να αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα πλην του τραυματία Καστελιόνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου