Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

2-3 Νικη ανασα του Πανιωνιου στα Γιαννενα

Νίκη που τον «ξεκόλλησε» από την ουρά της Super League πήρε με 3-2 ο Πανιώνιος επί του ΠΑΣ στα Γιάννινα. Σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο , με έναν ΦΟΒΕΡΟ Τσοτσαλιτς και τους Τζαβελλα, Μανιατη, Ριερα και Κουκετς σε εκπληκτική μέρα.! Η όλη παραφωνία στον σημερινό Πανιώνιο ήταν ο τραγικός Σιοβας , που έδωσε την ευκαιρία με δικά του λάθη στον ΠΑΣ να κάνει το 2-2.
Στο 7' σκόραρε ο Τσότσαλιτς που ήταν πανταχού παρόν( δεν μπορώ να καταλάβω τι έκανε αυτός ο παίκτης τόσο καιρό στον πάγκο) ,στο 18' Σκόραρε ο Ριέρα με ένα φοβερό γκολ και στο 85' Σκόραρε ο Μανιάτης με μια παλικαρίσια κεφάλια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Νίκος Αναστόπουλος): Ελευθερόπουλος, Ντάσιος (58΄ Καζναφέρης), Κανακούδης, Κούσας, Κώτσιος (67΄ Τζάνης), Ανδράλας, Ρόβας, Μενδρινός, Σίσιτς, Σαϊτιώτης (78΄ Ντιμπαλά), Μπακαγιόκο.
Πανιώνιος (Γιώργος Παράσχος): Ανδριόλας, Μανιάτης, Γιόνσον, Όμο (81΄ Κοντοές), Σκούφαλης (69΄ Μπουβάλ), Ριέρα, Κουμορτζί, Κούκετς (58΄ Γουνδουλάκης), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Τζαβέλλας.

3 σχόλια:

  1. μπραβο στην ομαδα,εδειξαν παθος αλλα και η φανελα του ιστορικου μετρησε σημερα εναντι της μικρηςομαδας των ιωαννινων.Σωστη διαχειριση του ροστερ ,.επιτελους εχουμε προπονητη!!!!αν τον ειχαμε απο αρχη συν τ 2 παικτακια τσορτολιτς,και Γιονσον θα ειμαστν χωρις υπερβολες στη θεση του αρη.Παμε για αλλα με τους φιλους μας ....το βαζελα χωρις αχγος ..

    Υ.Γ .ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΝΟΩΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η επένδυση για το μέλλον όπως έλεγε με ξινισμένο το πρόσωπο ο Φερέρα, απέδειξε ότι είναι μεγάλη μεταγραφή. Πρέπει να σημειώσουμε ότι τον αποκτήσαμε ως κεντρικό αμυντικό, αλλά μάλλον βλέπω να παίρνει τη θέση του βασικού αμυντικού χαφ στο σπίτι. Περιμένω πως και πως να τον δω μαζί με τον Νικολάου.
    Πολύ ωραίος παίκτης είναι και ο Γιόνσον. Πολύ ποιοτικός και ουσιαστικός. Βέβαια με όλα αυτά δεν είπαμε τίποτα για τον φοβερό Γιάννη Μανιάτη, που σκόραρε το γκολ της νίκης αλλά έδωσε και ασίστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι πραγματικα ... Αλλα αυτος ο Σιοβας με εχει απογοητευση , γιατι τοσο χαλια !! δες τα δυο γκολ και θα παθεις πλακα τι εκανε το παιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή