Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Ρίγος για την επιστροφή στη Σμυρνη, με φιλικό στο ιστορικό γήπεδο!

O ιδιοκτήτης του Πανιώνιου, Κωνσταντίνος Τσακίρης, εδώ και πολλούς μήνες «προετοιμάζει» με το επιτελείο του μία σειρά από εκδηλώσεις , που θα κορυφωθούν με την ιστορική επιστροφή στη Σμύρνη, για να εορταστούν με τον πλέον επίσημο χαρακτήρα και όπως τους αρμόζει τα 120 χρόνια ιστορίας των «κυανέρυθρων», με την διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την Αλτάι στο «Alsancak Stadi», ομάδα που εδρεύει στη Σμύρνη, της οποίας το γήπεδο χρησιμοποιούσε ο Πανιώνιος από το 1910 μέχρι και τον ξεριζωμό!
Το «σχεδίου» του Κωνσταντίνου Τσακίρη, δεν σταματά εκεί.Ο μεγαλομέτοχος του Πανιώνιου έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση ενός βιβλίου, που θα αποτίει φόρο τιμής «για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι» στο ιστορικό προσφυγικό σωματείο του Πανιώνιου, όπως και ένα DVD με μαρτυρίες και αναδρομή στα ιστορικά γεγονότα της ίδρυσης του «αιωνίου»! Μάλιστα, για τις ανάγκες αυτού του σκοπού τηλεοπτικό συνεργείο ταξίδεψε στη Σμύρνη, όπου και παρέμεινε επί 10 ημέρες, τραβώντας πλάνα που θα αποτελέσουν τη «ραχοκοκαλιά» της παραγωγής... Γιατι «Λαός που δεν σέβεται το παρελθόν του και τις ρίζες του, δεν έχει μέλλον».

1 σχόλιο:

  1. πρεπει να γινει και ενα μεγαλο παιχνιδι ...Στην Νεα Σμυρνη με ομαδα απο καλο πρωταθλημα με ονομα θα ηταν καλη κινηση με καλες πιστευω οικονομικες εισπραξεις απο τα εισιτηρια και τα τηλεοπτικα... Ισως και ενα μεγαλο φεστιβαλ , συναυλια με μεγαλο ονομα στο γηπεδο της Νεας Σμυρνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή