Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Θελει τους 3 βαθμους στα Γιάννενα και τον Κιντη για συνεργασία

Την Κυριακή (21/2, 14:30), ο Πανιώνιος φιλοξενείται στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Superleague. Εκτός έμεινανι ο τιμωρημένος Λάτκα, Καστελιόνε, Εστογιανόφ και Νικολάου.
Οι 18 «εκλεκτοί»: Ανδριόλας, Μπέλιτς, Μανιάτης, Κοντοές, Τζαβέλλας, Όμο, Γιόνσον, Σκούφαλης, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Κούκετς, Τσότσαλιτς, Σάμαρης, Σιόβας, Αναστασόπουλος, Μπουβάλ, Ριέρα, Μπάλαμπαν.
Με τον Γιώργο Κιντή θελει συνεργασία ο Κώστας Τσακίρης λογο οτι οι σκεψεις του συμβαδίζουν με τους βασικούς άξονες του σχεδίου που οραματίστηκε το 2004 για την ΑΕΚ.
Οι δυο άνδρες έχουν ήδη κάνει κάποιες συζητήσεις αναφορικά με την οργάνωση της κυανέρυθρης ΠΑΕ ώστε να είναι υγιής σε οικονομικό επίπεδο αλλά και σε υποδομές.Η ανάδειξη ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες της ομάδας, η ανάπτυξη του τμήματος σκάουτινγκ, ο ισοσκελισμένος προϋπολογισμός, η αξιοποίηση όλων των παράλληλων εσόδων και η πώληση ποδοσφαιριστών που θα φέρουν ανανέωση και χρήματα στον σύλλογο, συνθέτουν το ιδανικό μοντέλο λειτουργίας.

2 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω αν τα βλέπω εγώ κάπως, αλλά νομίζω πως η διενέργεια ψηφοφορίας για την καλύτερη Πανιώνια 11άδα, στην οποία απουσιάζει από τους μέσους ο Μωραϊτέλης ενώ π.χ. βρίσκει κανείς τον Μάκο και τον Χατζόπουλο, είναι όντως είδηση. Μπράβο. καλή επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι το ξερω οτι ειναι λαθος... αλλα το καταλαβα μετα απο καποιες μερες μετα και απο πολλα email ( πρωτος o pgss1890 )δεν μπορουσα να το αλλαξω, θα γινει αναφορα οταν τελειωσει η ψηφοφορια η απουσια του μεγαλου Μωραιτελη και πιστευω οτι θα παρει την θεση που του αξιζει στην καλυτερη 11 στους μεσους, το συστημα ειναι το standar 4-4-2... Ενα μεγαλο συγνωμη παντος σημερα για αρχη μεχρι το τελος της ψηφοφοριας, ευχαριστω σε ολους για την υποδειξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή