Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Επιστολη Τσακιρη.... Πεστα προεδραρα.....


«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που βρίσκεστε στη γιορτή. Η Εστία Νέας Σμύρνης δεν επιλέχθηκε τυχαία, γιατί όπως και ο Πανιώνιος συμβολίζουν τον Ελληνισμό. Μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τη γενικότερη εικόνα της ομάδας μας, η οποία βρίσκεται σε κίνδυνο, δεν αισθάνομαι έτοιμος να παραστώ σε μια τέτοια γιορτή.

Ζητώ συγγνώμη από τους προέδρους του συλλόγου». Νωρίτερα ο ισχυρός άντρας του Πανιώνιου είχε μιλήσει στην εκπομπή του Sentra «Θύρα 11», τονίζοντας για το ματς με το «τριφύλλι»: «Αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα λόγω του ότι ο μικρός μπορεί να χτυπήσει τον μεγάλο. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ήρθαν σε μέτρια μέρα στη Νέα Σμύρνη αλλά νίκησαν στις λεπτομέρειες. Το θέμα είναι ότι οι λεπτομέρειες είναι υπέρ των μεγάλων».

«Το πρόβλημα είμαστε εμείς»

Για να συνεχίσει: «Τρωγόμασταν να φύγει ο Γκαγκάτσης, έφυγε και πάλι τα ίδια είναι. Ο Πιλάβιος είναι έντιμος και ηθικός. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό, το πρόβλημα είμαστε εμείς. Αν δεν αλλάξουμε εμείς το ποδόσφαιρο, τότε δεν πρόκειται να αλλάξει από κανέναν. Στην Ευρώπη τα γήπεδα γεμίζουν γιατί δεν ξέρουν ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Εδώ ξέρει ο κόσμος ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει στη Νέα Σμύρνη και θα νικήσει. Στον Πανιώνιο δεν δίνουν πέναλτι τέτοιο ποτέ όπως αυτό του Νίνη». Για την εικόνα της ομάδας του ο Κωνσταντίνος Τσακίρης σχολίασε: «Η ομάδα μου ήταν κακή. Και ο αντίπαλος όμως. Και πάλι θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει, όμως δεν έχει σημασία. Αν ο αγώνας ήταν καθαρός μπορεί να είχαμε καταφέρει κάτι. Δεν είναι ανάγκη να παίξεις καλύτερα για να κερδίσεις τον αντίπαλο».

«Φοβάμαι να πάω στο ΟΑΚΑ»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ απάντησε στις δηλώσεις Αντωνιάδη (σχετικά με το ότι ο κ. Τσακίρης δεν προστάτευσε την αποστολή του ΠΑΟ): «Θεωρώ απαράδεκτη την ανακοίνωσή του. Καλά κάνει και λέει αυτά που λέει και διαμαρτύρεται. Το θέμα είναι ότι είναι σε προσωπικό τόνο. Φοβάμαι να ξαναπάω στο ΟΑΚΑ. Τα θεωρώ προβοκάτσια όλα αυτά. Ειδικά από ανθρώπους που έχουν φιλοξενηθεί στο σπίτι μου, στο γήπεδο, στο κότερό μου». Για το μέλλον του Πανιώνιου:

«Θέλουμε επτά βαθμούς για να σωθούμε. Είναι δύσκολο το πρόγραμμα, θα κάνουμε αυτό που οφείλουμε σαν Πανιώνιος». Τέλος, για το κάλεσμα παικτών του στην Εθνική είπε: «Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους και μπράβο που καλούν παίκτες με κριτήριο την αξία των ποδοσφαιριστών και όχι σε ποια ομάδα παίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου