Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

20 μέρες ΚΑΙ 31000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΣΑΚΙΡΗ ΚΑΙ ΠΑΕ !!!

ΠΑΕ Πανιώνιος, Κ.Τσακίρης ( Πρόεδρος) : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της , για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προέδρου της κ. Κ.Τσακίρη : επιβάλλει στην ΠΑΕ Πανιώνιος συνολική χρηματική ποινή είκοσι ενός χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον πρόεδρο κ. Κ.Τσακίρη την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) μέρες και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.
Δεν μπορώ να καταλάβω τον Σπανο μερικές αγωνιστικές πριν δεν τον ακούμπησε κανείς , τι δικαιοσύνη είναι αυτή 2 , 3 και περισσότερων επιπέδων ? Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού , του Παοκ του Παναθηναϊκού , του Ηρακλη , της Αεκ δεν τα έχει δει κάνεις ? Η μας κάνουν τους χαζούς ?

Παραλίγο να έρθουν στα χέρια Σίτο Ριέρα και Γιάννης Μανιάτης στην απογευματινή προπόνηση. Το μικρο επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο Γιάννης Μανιάτης φώναξε σε έντονο ύφος στον Ριέρα για μια ευκαιρία που έχασε στο εσωτερικό δίτερμα. Ο Ισπανός δεν ήθελε πολύ για να αρπαχτεί και έπεσαν τα πρώτα «γαλλικά». Τελικά πριν πιαστούν στα χέρια οι πιο ψύχραιμοι τους χώρισαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου