Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

3-0 Πανιώνιος-Ξάνθη

Μία και καλή ξεμπερδεύει με την υπόθεση παραμονή ο Πανιώνιος, μετά την επιβλητική νίκη του επί της Ξάνθης (3-0) στο παιχνίδι για την 25η αγωνιστική. Ο Γιώργος Τζαβέλλας με τις τρεις ασίστ στα τρία γκολ του Πανιώνιου (και στο πρώτο τέρμα ουσιαστικά αυτός ήταν ο δημιουργός) ήταν ο απόλυτος MVP της αναμέτρησης.
Στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης βρέθηκε χθες ο Ίλια Ίβιτς, πως τον βλέπεται για τεχνικόδιευθυντή ?

Παράσχος

«Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά παρά το βαθμολογικό άγχος που είχαν. Επιβάλαμε το ρυθμό μας από την αρχή του αγώνα. Η ομάδα είχε ξεκάθαρη σκέψη. Είχε μια πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας, καλό πρέσινγκ και καλή οργάνωση. Αξιοποιήσαμε με τον καλύτερο τρόπο τα στημένα.

Καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε ωραίους συνδυασμούς και θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ. Απαλλαγμένοι από το άγχος θα μπορέσουμε να πάμε πιο ψηλά στην βαθμολογία», τόνισε ο Γιώργος Παράσχος και κατέληξε:

«Μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Πιστεύω πως μπορούμε να συνδυάσουμε την βαθμολογική συγκομιδή, αλλά και να παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο».

Γιώργος Τζαβέλλας

«Γι αυτά τα πράγματα να ρωτήσετε τον κ. Τσακίρη. Εγώ πάντως έχω συμβόλαιο με τον Πανιώνιο μέχρι το 2012 και είμαι ευχαριστημένος». Ο Τζαβέλλας έκανε λόγο για τη θέληση αυτού και των συμπαικτών του για τη νίκη («Ημασταν καλοί. Θέλαμε το ματς και το πήραμε, δεν υπήρχε άλλος δρόμος») και δήλωσε «διπλά χαρούμενος για τις δικές μου ασίστ στα γκολ που έφεραν τη νίκη και μας απομάκρυναν από το γκρουπ των ομάδων που μάχονται για τον υποβιβασμό».

απο την συνεντευξη του στο gazzetta

Αν τελικά έρθει ομάδα και καλύψει την ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό σου;

«Ο πρώτος άνθρωπος που είναι αρμόδιος για το συγκεκριμένο θέμα είναι ο πρόεδρος της ομάδας. Ο ίδιος και στο παρελθόν έχει δηλώσει όπως και με τον Μανιάτη ότι δεν κλείνει την πόρτα σε κανέναν παίκτη της ομάδας να φύγει για το εξωτερικό. Τώρα αν έρθει κάποια πρόταση και αποφασίσει η ομάδα ότι είναι καλή, τότε σε αυτή την περίπτωση θα κάτσουμε να συζητήσουμε. Επαναλαμβάνω όμως, ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τον Πανιώνιο και η ομάδα με καλύπτει πλήρως»,«Αυτά είναι λόγια των εφημερίδων, εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι. Εγώ θα προσπαθήσω να τελειώσω την χρονιά όσο καλύτερα γίνεται. Το συμβόλαιο με τον Πανιώνιο λήγει το 2012 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος στη Νέα Σμύρνη, δεν έχω κανένα παράπονο, περνάω καλά».

Κοντοές

Με τη φράση «σήμερα ήμασταν ομάδα, ο ένας βοηθούσε τον άλλον» ο Γιάννης Κοντοέςχρονος ποδοσφαιριστής, που αντικατέστησε τον Μανιάτη στο δεξί άκρο της άμυνας, ζήτησε από τους συμπαίκτες του «να συνεχίσουμε έτσι και στα τελευταία πέντε ματς»

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Μπέλιτς, Λάτκα, Όμο, Ριέρα (87' Σαμαράς), Μπάλαμπαν, Κουμορτζί, Κούκετς (72' Μπαρόνι), Γουνδουλάκης (80' Σκούφαλης), Κοντοές, Τσότσαλιτς, Τζαβέλλας.

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Κεχαγιάς): Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Κωστούλας, Τζάγκι, Σταθάκης, Φλίσκας, Σουάνης (55' Μπούγκα), Στίνγκα (46' Στρμπα), Ζιέντσουκ, Πόι, Μαρσελίνιο.

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Αχαϊας).
Βοηθοί: Τρύφωνας (Κέρκυρας), Γεωργαράκος (Αθηνών).
Κίτρινες: Τσότσαλιτς, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Τζαβέλλας, Φλίσκας, Λέιτε, Σταθάκης, Ζιέντσουκ.
εξήγησε πώς ήρθε αυτή η νίκη για την ομάδα του. Ο 23

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου