Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Τελευταια νεα

Με όλα τα όπλα του (εκτός βέβαια από τους Εστογιανόφ , Καστελιόνε και Μπαλαμπαν) αναμένεται να παραταχθεί ο Πανιώνιος την Κυριακή κόντρα στον Αρη.
Στη διάθεση του Γιώργου Παράσχουν οι Μάριος Νικολάου και Έντιν Τσότσαλιτς, καθώς προπονήθηκαν κανονικά την Τετάρτη. Από το καλό στο καλύτερο πάει και ο Μάρκους Γιόνσον, που επίσης ταλαιπωρείται από τραυματισμό, καθώς την Τετάρτη έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, αλλά ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη. Ο Γιάννης Σιμώσης πραγματοποίησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Μπόσκο Μπάλαμπαν ήταν δικαιολογημένα απόντας, καθώς βρίσκεται στην Κροατία για προσωπικές του υποθέσεις.
Ευκαιρίες για... όλους θα υπάρξουν στις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος στις τάξεις του Πανιώνιου. Επί παραδείγματι, ποδοσφαιριστές όπως ο Αναστασόπουλος (που είχε στις αρχές της σεζόν κάποιες συμμετοχές), ο Λουκίνας,ο Κοντοχρήστος ο Σίμωσης ή ο Σάμαρης λογικά θα έχουν κάποια λεπτά συμμετοχής ως το τέλος είτε ως βασικοί είτε ερχόμενοι από τον πάγκο για να προσφέρουν κάποιες λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου