Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

1-1 Πανιώνιος - Αρης


Με σύστημα 4-4-1-1 παρέταξε τον Πανιώνιο ο Γιώργος Παράσχος, «τοποθετώντας» τον Κούκετς σε ρόλο οργανωτή, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ριέρα . Οι τόσες χαμένες ευκαιρίες λογο του οτι δεν ειχαμε εναν καθαρο Φορ να βαλει το γκολ, εδωσε την ευκαιρια στον Αρη να δραπετευσει απο την Νεα Σμυρνη με τον ενα βαθμο στις αποσκευες του, απο εναν απολαυστικο σημερα Πανιώνιο. 15' με Κουμο (γκολ που δεν χανετε) 19' με Κουκετς 26' με Τσοτσαλιτς 53' Τζαβελλα 56' Ριερα (αλλο ενα γκολ που δεν χανετε) 61' ξανα με Κουκετς...!!! Παλι καλα στο 81' πετυχαμε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Κουμορτζί άφησε με έξυπνο τρόπο τη μπάλα για τον Κούκετς και αυτός με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Πέσκοβιτς και έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Το κλου του σημερινου αγωνα ηταν η επιστροφη του μεγαλου Νταριο Φερναντεζ στην Νεα Σμυρνη που τον αποθεωσε ολο το γήπεδο εκείνος στο τελος του αγωνα φορεσε την μπλουζα του Πανιωνιου και φίλησε το σήμα του κατευθυνομενος προς την 2-3 για να ανταποδώσει την αγαπη του ... Τι να πει κανενας για τον τρομερο και σημερα Τσοτσαλιτς, φοβερος πακτης, σε καλή μέρα σήμερα και οι Κουκετς , Κουμορτζι , Ριερα και ο Ομο.

Παράσχος:

Πιστεύω ότι από την ημέρα που ήρθα στον Πανιώνιο, η σημερινή ήταν η καλύτερη εμφάνιση των παικτών μου. Κρίμα που δεν δικαιώθηκαν, Από μια φάση που έκανε ο Άρης σε όλο το 90λεπτο δεν πήραμε τη νίκη. Ασκήσαμε πίεση στον Άρη, δεν τους αφήσαμε να αλλάξουν μπαλιές, βγάλαμε πολλές επιθέσεις. Χάσαμε ευκαιρίες που δεν χάνονται. Φάνηκε ότι δεν έχουμε το εύκολο γκολ. Έχουμε μια ανικανότητα. Δεν πρέπει να σταθούμε στην τύχη. Μακάρι στα επόμενα παιχνίδια να έχουμε την ίδια εμφάνιση. Μπορούμε να το κάνουμε, αφού είμαστε απελευθερωμένοι από το άγχος.
Για το αν είναι επιτακτική η απόκτηση επιθετικού: «Είναι φανερό ότι έχουμε πρόβλημα σε αυτό τον τομέα».

Κούπερ:

Γνωρίζαμε ότι ήταν ένα περίπλοκο παιχνίδι. Για το παιχνίδι θα μιλήσουμε σε δυο μέρη. Ο αντίπαλος μας ήταν ανώτερος και η ομάδα μου δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Δεν είχαμε ψυχολογικές αντοχές. Είχαμε και κούραση από το ματς με την Καβάλα. Μας έλειπε ένα ξέσπασμα στο δεύτερο μέρος που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους του Πανιωνίου. Δεν ήμασταν ξεκάθαροι για να διεκδικήσουμε ένα δεύτερο γκολ. Κάναμε δυο φάσεις, αλλά δεν τελειώσαμε τις φάσεις. Τρέχαμε πίσω από την μπάλα, ο αντίπαλος έφτανε πολύ κοντά στην περιοχή μας και δημιουργούσε ευκαιρίες. Μιλάω για αντοχή στο ηθικό μας. Αν κερδίζαμε το ματς θα κάναμε σημαντικό βήμα για να κλειδώσουμε τα πλέι οφ. Υποφέραμε από τον Πανιώνιο μια ομάδα που κάνει καλές αλλαγές παιχνιδιού. Εμείς δεν είχαμε το αγωνιστικό πρόσωπο των δυο τελευταίων παιχνιδιών. Ο βαθμός πάντως είναι σημαντικός. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να βελτιώσουμε αυτά που κάναμε στον αγωνιστικό χώρο γιατί βρισκόμαστε σε κρίσιμη καμπή στο πρωτάθλημα και ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Πολλές φορές η τύχη ευνοεί μια ομάδα και σήμερα μας ευνόησε.


Σίτο Ριέρα


«Ήμασταν άτυχοι και μείναμε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Δεν μας ικανοποιεί το 1-1» τόνισε χαρακτηριστικά ενώ βάσει δικής του εκτίμησης σημείωσε: «Το σκορ έπρεπε να είναι 6-0!». Ο 23χρονος φορ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη "μοναξιά" που βιώνει στην επίθεση των «κυανέρυθρων»: «Και μόνος νιώθω καλά αλλά αν έπαιζε (σ.σ. ο Μπάλαμπαν) θα ένιωθα ακόμα καλύτερα».

Κουμορτζί:

«Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ στη μοναδική ευκαιρία του Αρη. Ετσι όπως κύλησε το παιχνίδι, τουλάχιστον πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας».

ΣΚΟΡΕΡ: 81' Κούκετς-11' Τζόνσον
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 7' Τζαβέλλας, 33' Τσόταλιτς., 80' Κούκετς-34' Νάτσο Γκαρσία, 75' Νέτο, 94' Νασούτι
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γ. Παράσχος): Μπέλιτς, Μανιάτης, Μπαρόνι (63' Μπαρόνι), Ομο, Ριέρα, Κουμορτζί, Κούκετς (82' Κοντοές), Γουνδουλάκης (63' Σκούφαλης), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Τζαβέλλας.
ΑΡΗΣ (Ε. Κούπερ): Πέσκοβιτς, Νέτο, Κουλουχέρης, Ναφτί (81' Φερνάντες), Κάλβο, Νάτσο Γκαρσία, Τζόνσον, Νασούτι, Κάμπορα (70' Αραβίδης), Χαβίτο (76' Μεριέμ), Βανγκέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου