Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Ο Τζαβέλλας στοχος για πολλες ομαδες.....

Ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού από την εγχώρια αγορά αλλά στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον αριστερό μπακ του Πανιωνίου προστέθηκε και η Κολωνία.

Η γερμανική ομάδα θα στείλει άνθρωπο της να τον παρακολουθήσει από κοντά. Συγκεκριμένα, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα βρεθεί άνθρωπος της Κολωνίας στην αναμέτρηση των «κυανέρυθρων» με τη Λάρισα στις 11 Απριλίου.

Ο 23χρονος άσος πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν και είναι με διαφορά πρώτος πασέρ στην Σούπερ Λιγκ με 11 ασίστ. Ο Τζαβέλλας έχει προταθεί από μάνατζερ σε ομάδες της Μπουντεσλίγκα, όπως είναι η Βέρντερ, η Χοφενχάιμ, η Στουτγάρδη και η Κολωνία.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Νταβόρ Κούκετς τους τελευταίους μήνες έχουν αναγκάσει τους ανθρώπους του Πανιωνίου να σκεφτούν με μεγαλύτερη σύνεση αυτή τους την επένδυση.

Αν και το συμβόλαιο του Κροάτη λήγει το καλοκαίρι του 2012, οι «κυανέρυθροι» σκέφτονται να του κάνουν σύντομα αναπροσαρμογή, τόσο για να αυξήσουν τις πενιχρές ετήσιες αποδοχές του όσο και για να του βάλουν ρήτρα μεταγραφής. Στα αγωνιστικά, δεν υπάρχουν νέα προβλήματα τραυματισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου