Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Πανθρακικός- Πανιωνιος 0-1

ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ...!
Το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες ήταν από κακό έως τραγικό. Ωστόσο μία και μόνο φάση χρειάστηκε για να κρίνει τον αγώνα. Συγκεκριμένα στο 67' ο Τζαβέλλας (ο συνήθεις ύποπτος στις ασίστ) εκτέλεσε αριστοτεχνικά ένα φάουλ, δίνοντας την ευκαιρία στον Λάτκα για το γκολ.
Το πρώτο μέρος ειχε λίγες φάσεις , αλλα και στην επανάληψη το σκηνικό δεν αλλαξε αφου ήταν ακόμα λιγότερες.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με δύο γρήγορες κόκκινες κάρτες. Αρχικά στο 53' ο Μπάλαμπαν χτύπησε τον Σακελαρίου εκτός φάσης, με συνέπεια να δει την άγουσα προς τα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη. Δύο λεπτά αργότερα ο Σακελαρίου αποβλήθηκε και αυτός με δεύτερη κίτρινη, με την μία να την δέχεται την στιγμή της αποβολής του Μπάλαμπαν.
Για τον Τσότσαλιτς η αρχική επί τόπου διάγνωση είναι κάκωση αριστερού ώμου. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί αύριο στην Αθήνα.

ΣΚΟΡΕΡ: 67' Λάτκα
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιαννόπουλος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 21' Ιασωνίδης, 54' Σακελλαρίου - 84' Μπουβάλ, 87' Αναστασόπουλος, 89' Μπέλιτς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 53' Μπάλαμπαν, 57' Σακελλαρίου

Οι συνθέσεις

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Ρόκα (46' Βρονταράς), Κανωτίδης, Σακελλαρίου, Τζόκιτς, Ιασωνίδης (24' Ματεντζίδης), Λόπεζ, Αλβες, Παπουλής, Ρομπέρ, Καζάκης (62' Αργυρίου), Μπέλεκ

Πανιώνιος (Γιώργος Παράσχος):
Μπέλιτς, Μανιάτης, Λάτκα, Ομο, Τζαβέλλας, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης (46' Κούκετς), Κοντοές (65' Μπουβάλ), Τσότσαλιτς (84' Αναστασόπουλος), Ριέρα, Μπάλαμπαν
να κάνει το 0-1 με άπιαστη κεφαλιά. Λέτε να φτασουμε τους Άρη, Καβάλα και να περάσουμε στα πλέι οφ ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου