Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Αεκ- Πανιώνιος 1-1


Ο Πανιώνιος παίζοντας έξυπνα, μυαλωμένα και με πολύ σωστή τακτική, έφτασε μια ανάσα από το τρίποντο που θα του έδινε τη δυνατότητα να βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση της έκτης θέσης στην τελική βαθμολογία. Ο Πανιώνιος χωρίς να κλειστεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, έδωσε χώρο στους γηπεδούχους και προσπάθησε να βγει στην κόντρα, εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα του Ριέρα, μάλιστα πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το προβάδισμα, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Γουνδουλάκης ύστερα από την φοβερή συνεργασία Κουκετς και Ομο, στην επανάληψη όλα έδειχναν ότι θα έφτανε στη νίκη, όμως ο Νάτσο Σκόκο, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, έκανε αισθητή την παρουσία του, ίσως για μοναδική φορά στο παιχνίδι με ένα αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ και έκανε το 1-1. Με δέκα παίκτες τελείωσε το παιχνίδι ο Πανιώνιος που είδε τον Ριέρα να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση του ενενηντάλεπτου. Όλοι οι παίκτες σήμερα ήταν φοβεροί και απέδειξαν την άξια τους,Ίσως ξεχώρισαν λίγο παραπάνω οι Τσοτσαλιτς, Κουκετς, Ομο, Μανιατης, Κουμο και Γιονσον. Για μια ακόμα φορά χάσαμε την νίκη από την φανερή έλλειψη του καθαρού φορ στην επίθεση ο οποίος θα έκανε τις δεκάδες κλασικές ευκαιρίες που χάσαμε σε ένα ακόμα (τουλάχιστον) γκολ.
Πλέον μένουν δυο παιχνίδια ένα με την Λάρισα μέσα και ένα με την Καβάλα έξω, το ζητούμενο είναι να δώσουν οι παίκτες το 110% των δυνατοτήτων τους όπως κάνουν στα τελευταία παιχνίδια ώστε να αποδείξουν σε όλους την πραγματική δύναμη της ομάδας και ότι αξίζει να κρατηθεί ο κορμός της, πάνω στον οποίο με τις προσθήκες που θα γίνουν θα χτιστεί ένας πραγματικά γερός Πανιώνιος έτοιμος για μεγάλες συγκινήσεις του χρόνου....


Γιώργος Παράσχος

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Πανιωνίου και πρόσθεσε: «Ήμασταν καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Το πρόβλημα που έχουμε από τη μέρα που ανέλαβα, είναι στην τελική προσπάθεια όπου δεν μπορούμε να κάνουμε το εύκολο γκολ.

Οι ευκαιρίες χάθηκαν και η μπάλα μας τιμώρησε στο τέλος. Κρατάμε την καλή εμφάνιση και την εμπιστοσύνη που έχω σε αυτή την ομάδα ότι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα με λίγες προσθήκες».

ΣΚΟΡΕΡ: 90’+3 Σκόκο - 40' Γουνδουλάκης.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 17' Τζιμπούρ - 15' Ριέρα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύρκος (Ηπείρου).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 45' Γιάχιτς, 87' Μανωλάς - 26' Λάτκα, 51' Ριέρα, 62' Γουνδουλάκης, 89’ Μανιάτης 90’+1 Τσότσαλιτς.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 87' Ριέρα (δεύτερη κίτρινη).

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Γιάχιτς, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Καράμπελας, Λεονάρντο (63' Νέμεθ), Γκέντσογλου (70' Γκερέιρο), Καφές, Σκόκο, Μπλάνκο (78' Χέρσι), Τζιμπούρ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπέλιτς, Γιόνσον, Λάτκα (87' Ουέλινγκτον), Όμο, Σιόβας, Μανιάτης, Τσότσαλιτς, Γουνδουλάκης (71' Σκούφαλης), Κουμορτζί, Κούκετς (77' Νικολάου), Ριέρα.

2 σχόλια:

  1. Παμε τωρα για αλλη μια καλη εμφανιση με τα τυρια.
    Με φοβερες ελλειψεις βεβαια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν μας κουναει τιποτα εχουμε ομαδαρα, θα εχουμε τρελο κοσμο και θα τη ν παραμε την νικη με φοβερη εμφανιση γιατι απλος ετσι πρεπει... ΓΕΡΑ ΡΕ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ... και βαλτε το καλα μες στο μυαλο σας ο Πανθηρας γα..ει τ'αλογο σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή