Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Εσυ superstar ΦΑΝΗ...





Ο Φάνης Χριστοδούλου φόρεσε τη φανέλα των βετεράνων του Πανιωνίου και αγωνίστηκε για περίπου τέσσερα λεπτά με όλους τους… συμπαίκτες του να φορούν τη φανέλα των «κυανέρυθρων» με το νούμερο «4» στην πλάτη, η οποία έγραφε «ΦΑΝΗΣ».
Ο σύλλογος Βετεράνων δια στόματος Σάκη Τζαλαλή κάλεσε την Ελένη Χριστοδούλου να πραγματοποιήσει την πρώτη βράβευση της βραδιάς και μέσα σε καθολική συγκίνηση από τους περίπου δυο χιλιάδες θεατές παρέδωσε το βραβείο στο γιο της, ο οποίος… όταν κατάφερε να συνέλθει δήλωσε ότι «όταν έπαιζα, για
τους δικούς μου λόγους, ήθελα οι γονείς μου να μην βρίσκονται στο γήπεδο... Είναι οξύμωρο, αλλά αυτή πια είναι η πιο όμορφη στιγμή μου, παραλαμβάνοντας ένα βραβείο από τη μητέρα μου».

Σειρά πήρε έπειτα, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης εκ μέρους του συλλόγου βετεράνων, ο Γιάννης Σγουρός ως νομάρχης Αθηνών, o Γιώργος Καλαφατάκης, εκπρόσωπος του δήμου Νέας Σμύρνης και αντιπροσωπεία από τους οπαδούς του Πανιωνίου.
Οι παίκτες που συμμετείχαν στο φιλικό:
Βετεράνοι Πανιωνίου: Φάνης Χριστουδούλου, Χρήστος Χριστοδού
λου, Σγουρός, Χουγκάζ, Μποσγανάς, Καράγκουτης, Γέλιτς, Κωσταντώνης, Κορωναίος, Δρελιώζης, Λινάρδος, Φωσσές, Παύλου, Παπαδάκης, Σολωμός, Καραμανώλης, Σαραντάκος, Τσικίμης (προπονητής).
Βετεράνοι: Καζιάνης, Τόλλιας, Πρέλιεβιτς Κορωνιός, Δημκακόπουλος, Αλβέρτης, Γαλακτερός, Χρυσανθόπουλος, Σκροπολίθας, Μολφέτας, Βετούλας, Ρετζιάς, Λιμνιάτης, Τζαλαλής., Παπαδάκος, Υφαντής, Καμπούρης, Κωνσταντινίδης, Γιαννόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου