Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΟΒΑ, ΝΤΟΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΙΤΗ


Ντούνης: «Αισιόδοξοι για το μέλλον»

Οι δηλώσεις Ρόβα στο "NovaΣΠΟΡ FM"
Για την πορεία του Πανιωνίου
"Από την αρχή πίστεψα στην ομάδα. Όταν έχεις καλό κλίμα στα αποδυτήρια, μπορείς να αισιοδοξείς πως θα παρουσιάσεις ένα καλό σύνολο. Δεν περίμενα, ωστόσο, πως θα έρθουν τόσο νωρίς τα καλά αποτελέσματα και θα έχουμε δύο νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Η ομάδα ξεκίνησε με πολλά προβλήματα, όμως ο πρώτος Γολγοθάς πέρασε. Υπάρχει θέληση και ταλέντο, γιατί να μην κάνουμε και την υπέρβαση; Πιστεύω πολύ στην ομάδα και τον εαυτό μου. Για να μας κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα θα πρέπει να τρέξει περισσότερο από μας. Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να έχουμε πολύ κόσμο, να κάνουμε το 3/3 στο ματς με τον ΟΦΗ και τότε θα είναι κάτι μαγικό".
Για το ρόλο του ως πιο έμπειρου στην ομάδα
"Θέλω να βοηθήσω τους νεότερους παίκτες. Όχι ότι είμαι μεγάλος, αλλά σε σχέση με τους περισσότερους συμπαίκτες μου που είναι 18-19 ετών είμαι πιο μεγάλος κι έχω περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να βοηθήσουμε τα νεαρά παιδιά με κάθε τρόπο".
Για τις προσωπικές του βλέψεις
"Προσωπικά θέλω τη φετινή χρονιά πρώτα να αποδείξω κάποια πράγματα στον εαυτό μου. Στις προηγούμενες ομάδες μου όταν πήγαινα να κάνω το παραπάνω βήμα ήμουν άτυχος και είχα τραυματισμούς. Αυτό συνέβη και στον Ατρόμητο, αλλά και πέρυσι στον ΟΦΗ. Ελπίζω να είμαι υγιής και όλα τα άλλα θα έρθουν. Πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω πολλά στον Πανιώνιο".
Για το ρόλο του προπονητή, Δημήτρη Ελευθερόπουλου
"Ήμουν και συμπαίκτης με τον κόουτς και πιστεύω πολύ σε αυτόν. Δουλεύουμε πάνω στο πλάνο του, όλοι δίνουμε το 100% και έχει έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, ούτε οι νίκες ούτε και το μηδέν παθητικό. Σημαίνει πως δουλεύουμε καλά και στις προπονήσεις και τακτικά μέσα στο γήπεδο".


Αναλυτικά δήλωσε ο Ντουνης:

«Σίγουρα ούτε οι πλέον αισιόδοξοι δεν μπορούσαν να φανταστούν αυτό το ξεκίνημα. Ομως δικαιώνεται ο προπονητής μας, Δημήτρης Ελευθερόπουλος και η φιλοσοφία του, πως με σκληρή δουλειά, αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι. Ελπίζουμε στο μέλλον να έχουμε ανάλογη συνέχεια και να μπορέσουμε να τον δικαιώσουμε».
Αναφορικά με τη δική του συμμετοχή στον Πανιώνιο, αλλά και το πως ξεκίνησε στον σύλλογο, είπε: «Δεν κρύβω ότι είχα άγχος. Από το πουθενά, όταν στα 14 χρόνια μου αποφάσισα να ενταχθώ στο σύλλογο και αυτό είναι κυριολεκτικό, έφτασα να ακούσω από τον προπονητή μου ότι θα αγωνιστώ βασικός σε παιχνίδι του Πανιωνίου και μάλιστα στη Νέα Σμύρνη. Ειλικρινά εκείνη τη στιγμή πέρασαν από μπροστά μου όλα όσα έχω ζήσει αυτά τα χρόνια. Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο μόνο και μόνο για να μην χάσω τους φίλους μου και για να έχω κάτι να περνάω την ώρα μου και η ομάδα που με εμπιστεύτηκε, μου έδωσε και τη δυνατότητα να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο της ως επαγγελματίας. Αυτό είναι κάτι που δεν περιγράφεται με λόγια. Δικαιώθηκαν οι κόποι μου και οι προσπάθειές μου, αλλά νομίζω ότι δικαίωσα και ανθρώπους που με στήριξαν, όπως τους εκάστοτε προπονητές μου».
Παράλληλα θέλησα να ευχαριστήσει και τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν λέγοντας: «Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μου περισσότερο από κάθε άλλον, τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, που από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα, με βοήθησε με τις συμβουλές του, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου να αποκτήσω αυτοπεποίθηση».
Τέλος μίλησε για τον κόσμο της ομάδας που του στάθηκε στο ντεμπούτο του με τους «κυανέρυθρους»: «Φυσικά και είχα άγχος. Όμως όσο περνούσε η ώρα το απέβαλλα και σκεφτόμουν μόνο το πως θα εφαρμόσω τις εντολές των προπονητών μου. Σιγά- σιγά άρχισα να ακούω και τον κόσμο στην εξέδρα, ο οποίος και με βοήθησε αφάνταστα με την υποστήριξή του. Όλα πήγαν καλά».

 Τάσος Αυλωνίτης  Αναλυτικά τα όσα είπε στα "Πανιώνια Νέα" :


-Τάσο πες μου δύο λόγια για την μεγάλη νίκη στη Βέροια.
«Ξέραμε από την αρχή πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς ήμασταν αισιόδοξοι πως μπορούμε να πάρουμε το τρίποντο. Δουλέψαμε σωστά και σκληρά στις προπονήσεις και το αποτέλεσμα της δουλειάς βγήκε στο γήπεδο. Με ταπεινότητα και δουλειά συνεχίζουμε το δύσκολο έργο που έχουμε».
-Περίμενες αυτό το ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα;
 «Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάντα πηγαίνουμε για τους τρεις βαθμούς. Είτε παίζουμε στην έδρα μας, είτε εκτός. Με το σκεπτικό αυτό σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά γιατί να μην γίνει το "δύο στα δύο";»
-Τι να περιμένουμε από εδώ και πέρα από την ομάδα;
«Δεν αλλάζει κάτι. Στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Από εκεί και έπειτα το μόνο σίγουρο είναι πως θα τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι και όπως είπα και πριν παίζουμε πάντα για τους τρεις βαθμούς. Αυτό έρχεται μόνο με σκληρή δουλειά και ταπεινότητα». 
-Τέλος, ένα σχόλιο για την παρουσία του κόσμου στη Βέροια.
«Στον αγώνα με την Βέροια ο κόσμος μας στάθηκε δίπλα μας σε όλο το παιχνίδι και στο τέλος πανηγυρίσαμε όλοι μαζί το τρίποντο της νίκης. Το μόνο που θέλουμε είναι να είναι δίπλα μας και στη συνέχεια, όπως ήταν και στη Βέροια και να δούμε το γήπεδο της Νέας Σμύρνης ακόμα πιο γεμάτο».

1 σχόλιο:

  1. μπας και ο μιχου θελει να βαλει τον παναγοπουλο πρωτο προπονητη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή