Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

3 ΣΤΑ 3 ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕ ΓΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ



Με τρία αυτογκόλ στο ματς, ο Πανιώνιος νίκησε με 2-1 τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και κάνοντας το απόλυτο στο πρωτάθλημα έπιασε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς
Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Είχε την κατοχή της μπάλας και με σωστό ποδόσφαιρο δημιούργησε ευκαιρίες στα καρέ του ΟΦΗ και παρότι το γκολ, προήλθε από λάθος των φιλοξενούμενων θα μπορούσε να σημείωσε και δεύτερο.
Ο ΟΦΗ από την άλλη στο πρώτο μέρος δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, ενώ ρόλο έπαιξε και οι πολλές απουσίες που είχε ο Νίκος Αναστόπουλος με αποτέλεσμα η ομάδα να προσέχει κυρίως τα νότα της.
Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά για να φτάσει στην ισοφάριση, πάλι από λάθος της άμυνάς του δέχθηκε τέρμα και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0.
Όπως ήταν φυσικό αυτό απελευθέρωσε ακόμη περισσότερο τους παίκτες του Πανιωνίου, οι οποίοι χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα κρατούσαν το υπέρ τους αποτέλεσμα, μέχρι το 84' όπου ο ΟΦΗ με αυτογκόλ μπήκε και πάλι στο ματς. Χρόνος ωστόσο δεν υπήρχε για τους Κρητικούς με τον Πανιώνιο να πανηγυρίζει μια ακόμη νίκη.
Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Διαιτητής/Βοηθοί: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)/ Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Κοντιζάς (Πειραιά)
Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Κούρος, Ρόβας (93' Αυλωνίτης), Μενδρινός (83' Ανδράλας), Ντούνης, Γουνδουλάκης, Κολοβός (75' Οκόγιε), Διαμαντάκος.
ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Μονιάκης, Χαριτωνίδης, Σόουζα, Βάντο, Ζορμπάς (59' Μπανούσης), Βερόν, Ιωαννίδης (77' Βιτώρος), Κουτσιανικούλης (77' Καπουράνης), Σίσιτς, Παπάζογλου.
Κίτρινες κάρτες: Ντούνης (45', Πανιώνιος), Σπυρόπουλος (68', Πανιώνιος), Μενδρινός (69', Πανιώνιος), Κολοβός (73', Πανιώνιος)-Κουτσιανικούλης (31', ΟΦΗ), Σίσιτς (57', ΟΦΗ), Παπάζογλου (69', ΟΦΗ)
Σκόρερ: Σίσιτς (30', αυτογκόλ), Βάντο (54', αυτογκόλ)-Κουλουχέρης (84', αυτογκόλ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου