Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 1-0 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ


  Κολοβός: «Να χτίσουμε νέο σερί» | onsports.gr

Ανώτερος ο Πανιώνιος, δίκαιο προβάδισμα
Δεν έχει τέλος ο κατήφορος στην ΑΕΚ! (vds+pics)
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος οδήγησε τον Πανιώνιο στην τέταρτη νίκη, μετά από πέντε αγωνιστικές, στην ελληνική Σούπερ Λίγκα, φθάνοντας το επίτευγμα των Νεοσμυρνιωτών τη σεζόν 1970/1971, όπου είχαν τέσσερις επιτυχίες στα πέντε πρώτα ματς της σεζόν. Σε μία αναμέτρηση με έντονο το ελληνικό στοιχείο, τα Ελληνόπουλα του παλαίμαχου γκολκίπερ και νυν προπονητή του Πανιωνίου πήραν άριστα στη διαχείριση του αγώνα.Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος παρέταξε την ομάδα της Νέας Σμύρνης με σύστημα 4-2-3-1. Ο Περιστερίδης αγωνίστηκε στη θέση του τερματοφύλακα για τον Πανιώνιο, με τον Κούρο να καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας, τον Σπυρόπουλο το δεξί, ενώ στα στόπερ έπαιξαν οι Λαμπρόπουλος και Κουλουχέρης. Στους αμυντικούς μέσους τοποθετήθηκαν οι Γουνδουλάκης και Ρόβας, ενώ μπροστά του μοναδικού προωθημένου Λεωνίδα Καμπάνταη έπαιξαν στην ευθεία από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Κολοβός, Μενδρινός και Αραβίδης.Στο πρώτο 15λεπτο του ματς της Νέας Σμύρνης η ΑΕΚ ναι μεν είχε την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή, όμως αυτή δεν μεταφράστηκε σε κάποια απειλή για την εστία του Πανιωνίου. Ετσι το 0-0 παρέμενε με τους «κυανέρυθρους» να αμύνονται σωστά και να προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο και δη στην κόντρα να απειλήσουν, αν αυτό ήταν εφικτό, την εστία του Αραμπατζή. Ετσι οι Νεοσμυρνιώτες κατόρθωσαν στο 14' να απειλήσουν την «Ενωση» με σουτ του Γουνδουλάκη που πέρασε μόλις άουτ.
Αυτό, όμως, φαίνεται πως ήταν προμήνυμα για το τι θα ακολουθούσε στο 16', όπου οι οικοδεσπότες προηγήθηκαν με τον Λεωνίδα Καμπάνταη να εκμεταλλεύεται τη σύγχυση στην άμυνα της ΑΕΚ και με πλασέ να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος / 4-4-1-1): Περιστερίδης - Κούρος, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Σπυρόπουλος - Γουνδουλάκης (79΄ Ανδράλας), Ρόβας - Κολοβός (92΄ Αυλωνίτης), Μενδρινός (59΄ Μιλοβάνοβιτς), Αραβίδης - Καμπάνταης.
Αναπληρωματικοί: Γιαννακόπουλος Ν., Κούρντι, Αυλωνίτης, Ανδράλας, Διαμαντάκος, Ντούνης, Μιλοβάνοβιτς.
ΑΕΚ (Βαγγέλης Βλάχος / 4-5-1): Αραμπατζής - Κοντοές, Μπουγαΐδης (46΄ Φούντας), Κουτρουμπής, Αρκούδας - Φερνάντες, Ρίκκα (68΄ Τσίτας), Κουρέλλας (46΄ Γκερέιρο), Κατίδης, Γροντής - Φουρτάδο.
Αναπληρωματικοί: Μακρυωνίτης, Κορδέρο, Τσίτας, Γκερέιρο, Σταματής, Φούντας, Φέτσης.
ΓΚΟΛ: 16΄ Καμπάνταης
Κίτρινες κάρτες: 41΄ Γουνδουλάκης, 63΄ Κολοβός, 90΄ Ρόβας, 93΄ Ανδράλας - 23΄ Κατίδης, 45΄+1΄ Μπουγαΐδης, 52΄ Ρίκκα, 68΄ Αρκούδας, 69΄, 87΄ Φούντας, 72΄ Γκερέιρο
Κόκκινες κάρτες: 87΄ Φούντας
Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Ακρίβος, Καρατζίκας (Αθηνών)
Τέταρτος: Σπάθας (Πειραιά)
Παρατηρητής: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)






 Δημήτρης Κολοβός.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνα, ο Κολοβός δήλωσε: «Θεωρώ πως νικήσαμε δίκαια, ωστόσο θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Είχαμε πει ότι θέλουμε πάση θυσία τη νίκη και τα καταφέραμε. Στόχος μας τώρα είναι να χτίσουμε νέο σερί επικρατώντας και του ΠΑΣ Γιάννινα»

 


 Λεωνίδας Καμπάνταης

«Πέρασα αρκετό καιρό στην ΑΕΚ και είμαι δεμένος με κάποιους ανθρώπους που με βοήθησαν να εξελιχθώ. Είναι θέμα σεβασμού».

Για τον αγώνα επεσήμανε: «Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα. Οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε από τον Λεβαδειακό μας πλήγωσε. Θέλαμε να αλλάξουμε την εικόνα μας, αλλά κυρίως θέλαμε να πάρουμε το τρίποντο. Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε καλύτερη από ότι στα προηγούμενα παιχνίδια. Ποτέ δεν μπορείς να αμφισβητήσεις μια μεγάλη ομάδα. Μπορεί να μην πιάσαμε το 100% της απόδοσής μας, αλλά σημασία έχει ότι σκοράραμε, κρατήσαμε το προβάδισμα και δείξαμε χαρακτήρα».
Τέλος, αναφέρθηκε στον κόσμο: «Στον Πανιώνιο υπάρχουν παιδιά με πολύ ταλέντο και με φιλοδοξίες. Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα και η στήριξη του κόσμου μάς είναι απαραίτητη».

 Δημήτρης Ελευθερόπουλος

«Ήταν μία πάρα πολύ αγχωτική νίκη, δεν αποδώσαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, κάτι φυσιολογικό μετά το άσχημο αποτέλεσμα στη Λιβαδειά», είπε αρχικά ο Ελευθερόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου