Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΝΑΝΤΖΦΕΙ Στα ίδια επίπεδα...ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Χάλασε του ΝάτζφεϊΔεν θα φοράει την φανέλα του Πανιωνίου και την επόμενη σεζόν ο Στέφαν Νάτζφεϊ, καθώς η συμφωνία που είχε επιτευχθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές για ανανέωση της συνεργασίας τους χάλασε. 
Με τα χρώματα του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Λεωνίδας Κασελάκης, καθώς ο "Δικέφαλος" ήρθε σε συμφωνία μαζί του.
O 22χρονος πάουερ φόργουορντ βρισκόταν στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, ο οποίος περίμενε υπομονετικά κι εντέλει ήταν εκείνος που κέρδισε στο νήμα τον Πανιώνιο και απέσπασε το "ναι" του παίκτη. Ο Κασελάκης το τελευταίο διάστημα συμμετείχε στις προπονήσεις του Πανιωνίου ενώ είχε λάβει μέρος και στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Καρπενήσι, αλλά δεν είχε υπογράψει στον "Ιστορικό". Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο Κασελάκης ήταν ελεύθερος, τον έντυσε με τα χρώματά του


 ΟΛΟΙ  ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.......

Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι θα είναι και φέτος οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ Πανιώνιος. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ιστορικός:
Στη διάθεση των φιλάθλων του Πανιωνίου τίθενται από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας για την επικείμενη αγωνιστική σεζόν. Η ΚΑΕ Πανιώνιος φρόντισε να κρατήσει σταθερές τις τιμές των εισιτηρίων σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν δίνοντας μάλιστα την ευκαιρία στους πολυπληθείς φίλους της ομάδας να απολαύσουν επιπλέον και τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Πανιώνιου στη διοργάνωση του EuroCup, αγώνες που θα διεξαχθούν στο κλειστό γήπεδο της Γλυφάδας.

Παράλληλα θα υπάρξουν ειδικές τιμές για τα παιδιά των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας μειωμένες κατά 50% σε σύγκριση με τις τιμές ενηλίκων όπως και έκπτωση 20% σε συνταξιούχους άνω των 65 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από σήμερα κιόλας, Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου να προμηθεύονται τα νέα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2012-13 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης(Εθνικής Στέγης και Αρτάκης) και τις εργάσιμες μέρες (Δευτέρας-Παρασκευή) και ώρες (09.00-17.00).

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2012-2013 που περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες(Πρωτάθλημα Α1, Κύπελλο Ελλάδας, EuroCup) της ομάδας έχουν ως εξής:
• VIP (600 ευρώ)
• Απέναντι από τους πάγκους των ομάδων (180 ευρώ)
• Πίσω από τις μπασκέτες και στα πέταλα των γηπέδων (90 ευρώ)"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου