Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

Σπυρόπουλος: Με πάθος για σωστη επιστροφη


O βασικός δεξιός μπακ του Πανιωνίου, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, επισήμανε πως άπαντες στη Νέα Σμύρνη έχουν αφήσει πίσω τους την κακή εμφάνιση και την ήττα στη Λιβαδειά και στο μυαλό τους είναι μόνο το πως θα κερδίσουν  την ΑΕΚ επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα και δίνοντας χαρά στον κόσμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:
Για το πως ένιωσαν μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό:
"Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα  Τώρα δουλεύουμε σκληρά και το έχουμε ξεχάσει τελείως. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το παιχνίδι με την ΑΕΚ και το πως θα το κερδίσουμε".
Για το ματς με την ΑΕΚ: "Προετοιμαζόμαστε όπως όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Δουλεύουμε σκληρά και θα μπούμε μέσα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τη νίκη".
Για το αν είναι πιο επικίνδυνη η ΑΕΚ επειδή είναι με τη πλάτη στον τοίχο: "Βέβαια την κάνει πιο επικίνδυνη γιατί θα το δει τελείως διαφορετικά το παιχνίδι. Θα έρθει να παίξει δυνατά για να πάρει τη νίκη".
Για το αν νιώθουν πιο άνετα με τους 9 βαθμούς: "Βέβαια. Είναι ευκαιρια για όλους μας τώρα να πάρουμε τους 3 βαθμούς και να πάμε στους 12. Θα βλέπουμε το μέλλον μας τελείως διαφορετικά".
Για το τι τους λέει ο Ελευθερόπουλος: "Να συνεχίσουμε να είμαστε ταπεινοί. Μετά το ματς με το Λεβαδειακό μας είπε τα ξεχνάμε όλα, να δουλέψουμε σκληρά και να μπούμε με την ΑΕΚ να κάνουμε αυτό που μπορούμε και αυτό που κάναμε τις προηγούμενες αγωνιστικές. Να παίξουμε με πάθος και να επιβάλουμε το ρυθμό μας από το πρώτο λεπτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου