Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

Περιστερίδης Θα παίξουμε για να κερδίσουμε

Μιλώντας στο novasports, ο νεαρός τερματοφύλακας των «κυανέρυθρων» αναφέρθηκε στο ματς αυτής της αγωνιστικής κόντρα ΑΕΚ και στάθηκε στις ιδιαιτερότητές του. 
 
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Περιστερίδης στην κάμερα της Nova: 
 
Για την ήττα από τον Λεβαδειακό: 
 
«Τα άσχημα αποτελέσματα έρχονται πάντα στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι ήρθε νωρίς για εμάς. Ήταν ένα καλό μάθημα. Όχι ότι πετάμε μετά τις πρώτες τρεις νίκες, απλά μπήκε το κεφάλι μέσα για σκληρή δουλειά όπως πριν από κάθε ματς». 
 
Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: 
 
«Ντέρμπι μπορεί να είναι για τον κόσμο, για εμάς είναι ένα απλό παιχνίδι. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει να δει ποδόσφαιρο». 
 
Για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα: 
 
«Ξεχωριστό είναι κάθε παιχνίδι που παίζουμε. Φέτος θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα προσπαθούμε να βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο, αυτά που ζητάει ο προπονητής μας όλη την εβδομάδα. Τώρα, το συγκεκριμένο παιχνίδι εμείς το βλέπουμε ως μια ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε». 
 
Για αυτά που τους είπε ο Ελευθερόπουλος για το ματς με την ΑΕΚ: 
 
«Εμείς δουλεύουμε για τη δική μας ομάδα. Όσο για την ΑΕΚ, παίζουμε στο γήπεδό μας, οπότε αυτοί πρέπει να δουλέψουνε και να δείξουνε πράγματα. Εμείς θα παίξουμε το ποδόσφαιρό μας γιατί παίζουμε στο γήπεδό μας».

2 σχόλια: