Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Βαγγέλης Μπέκας ειπε θελουμε το 100% των δυνατοτήτων απο καθε παικτη



Ο εκ των συνεργατών του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ο γυμναστής των «κυανέρυθρων» Βαγγέλης Μπέκας μίλησε στο metrogreece.gr, για το θετικό ξεκίνημα των Νεοσμυρνιωτών, τονίζοντας πως η μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, είναι αποτέλεσμα σωστής και μεθοδικής δουλειάς

«Είναι αλήθεια ότι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα ξεκινούσαμε τόσο δυναμικά. Απλά άπαντες στην ομάδα ήμασταν πεπεισμένοι ότι κάποια στιγμή η σκληρή και μεθοδική δουλειά κάποια στιγμή θα έφερνε αποτελέσματα. Βασικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και η παρουσία του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο της ομάδας. Έχοντας παραστάσεις από το εξωτερικό, αντιμετώπισε όλους τους παίκτες σαν ίσο προς ίσο ανεξαρτήτου ηλικίας, φροντίζοντας με τον δικό του τρόπο να πάρει από τον καθένα το 100% των δυνατοτήτων του»

Σχετικά με τους στόχους του Πανιωνίου, ενόψει της φετινής σεζόν, ο κ.Μπέκας τόνισε: «Σίγουρα αυτό που θέλουμε είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή, αλλά δεν θα λέγαμε «όχι» και σε κάτι παραπάνω αν έρθει».

Λόγω των αγώνων της Εθνικής μας ομάδας, για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας, το πρωτάθλημα της Superleague, διακόπτεται για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Με την επανέναρξη του, οι «κυανέρυθροι» υποδέχονται τον ΟΦΗ, στη Νέα Σμύρνη έχοντας την ευκαιρία με ένα θετικό αποτέλεσμα να παραμείνουν στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα: «Σίγουρα θέλουμε να συνεχίσουμε με θετικό αποτέλεσμα τη πορεία μας στο πρωτάθλημα, όμως αυτό που έχει σημασία είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, με ένα σπουδαίο τεχνικό όμως αυτό που θέλουμε είναι να μην προτρέχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου