Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΥΡΙΟ 20:30 ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΓΙΑ ΤΟ 3 ΣΤΑ 3 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ


 Εχοντας τη συμπαράσταση των φιλάθλων του ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  θα επιδιώξει να φτάσει σε μία ακόμη νίκη για να βάλει από νωρίς τις βάσεις για να αποφύγει τις περιπέτειες στο πρωτάθλημα.
Ο Ελευθερόπουλος θα έχει στην διάθεση του τους Λαμπρόπουλο και Καμπάνταη που εξέτισαν τις ποινές τους για τις αποβολές τους στο ματς της πρεμιέρας με τον Άρη, στην αναμέτρηση με τη Βέροια.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Σιδεράκης που δεν θεωρείται ακόμη έτοιμος όπως και ο Ρόκας ο οποίος ηταν μεχρι τωρα εκτός πλάνων . Στον αντίποδα ο Όμο βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή ως δείγμα του ότι πλέον υπολογίζεται και μάλιστα είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αναφορικά με την ενδεκάδα  κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Περιστερίδης, στο δεξί άκρο ο Σπυρόπουλος, στο αριστερό ο Κούρος και στο κέντρο της άμυνας οι Λαμπρόπουλος και Κουλουχέρης.
Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Ρόβας και Γουνδουλάκης στον άξονα, δεξιά ο Ντούνης, αριστερά ο Κολοβός ενώ ο Μενδρινός θα είναι πίσω από τον Διαμαντάκο που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν είναι ο Χρήστος Αραβίδης εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων.
Αναλυτικά στην αποστολή του Πανιωνίου είναι οι: Σπυρόπουλος, Κούρντι, Κούρος, Κολοβός, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Ανδράλας, Ρόβας, Ομο, Γουνδουλάκης, Καμπάνταης, Μενδρινός, Σάμαρης, Ντούνης, Διαμαντάκος, Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος και Οκόγιε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου