Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της Ακαδημίας του Πανιωνίου 2012-13

 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012-13
•    Οι ακαδημίες basketball του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. προάγουν το αθλητικό πνεύμα, μαθαίνοντας τα μυστικά του μπάσκετ στους μικρούς αθλητές που αγωνίζονται και πρωταγωνιστούν στις ηλικιακές κατηγορίες των πρωταθλημάτων που παίρνουν μέρος.
•  
•    Και φέτος έχουν οριστεί 25 διαφορετικά τμήματα, αγωνιστικά και μη, για παιδιά 5-18 ετών (κορίτσια και αγόρια).
•  
Και στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, σχεδόν όλες οι αγωνιστικές ομάδες των υποδομών κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στα τουρνουά ή στα πρωταθλήματα που πήραν μέρος. Κορυφαία διάκριση βέβαια ήταν η κατάκτηση στην Καλαμπάκα του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων (18-22/4/2012). Ακόμα οι παμπαίδες του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. κατέκτησαν το διεθνές τουρνουά της Λάρισας

Σε ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο οι περισσότεροι από 810 αγώνες που συμμετείχαν οι ομάδες μας έδωσαν τη χαρά της νίκης και της συμμετοχής στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων μας.

Το προπονητικό έργο με τη στήριξη της εφορείας του τμήματος των υποδομών basketball συνεχίζει την ιστορική αποστολή του.

Έτσι και παρά τη σημερινή πραγματικά δύσκολη οικονομική κατάσταση, το τμήμα των υποδομών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. μπορεί να ατενίζει το μέλλον του.

Αν είσαι κορίτσι ή αγόρι ηλικίας 5-15 ετών και θέλεις να γίνεις το επόμενο αστέρι του μπασκετικού ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. γίνε μέλος της ακαδημίας και μάθε τα μυστικά του μπάσκετ από έμπειρους προπονητές. Αν θέλεις να είσαι ένας από τους αυριανούς αθλητές της ομάδας μας και να ζήσεις μεγάλες στιγμές στην οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ., τώρα έχεις της ευκαιρία.
Μετά από αυτά, εμείς, στο τμήμα των υποδομών του basketball, θέλουμε κάθε παιδί που θα έρθει στην οικογένεια του Ιστορικού Πανιωνίου να πάρει με ασφάλεια τα εφόδια ώστε να εξελιχθεί αφού θα έχει τη δυνατότητα να διασκεδάσει, να παίξει και να μάθει μέσα από το παιχνίδι και την ομαδική προσπάθεια.
Σας καλούμε δε όλους, γονείς αθλητών και φιλάθλους του Ιστορικού ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ., να ενισχύσετε τις προσπάθειες μας για την πρόοδο των παιδιών και του Συλλόγου μας.
Περισσότερες πληροφορίες για την Ακαδημία και για τις εγγραφές μπορείτε να  ζητήσετε στο τηλέφωνο  210 9339335 (17.00 – 21.00) και στο www.panioniobc-academy.gr
Οι σύγχρονοι χώροι προπόνησης και αγώνων, είναι έτοιμοι και σε περιμένουν.
Όλο το πρόγραμμα της Ακαδημίας είναι υπό την επίβλεψη του τεχνικού διευθυντή και υπεύθυνου για το προπονητικό τιμ Θανάση Κωνσταντώνη. Τα προσχέδια της καινούργιας χρονιάς έχουν ήδη αναρτηθεί. Σας περιμένουμε….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου