Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΜΕ ΤΣΑΚΙΡΗ...!!

 
Ο ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων και κάτοχος του 22% των μετοχών της ΠΑΕ συμφώνησε με τη διοίκηση της ΠΑΕ για την παραχώρηση της χρήσης του προπονητικού κέντρου με μία σημαντική… έκπτωση στο ενοίκιο. Πλέον οι «κυανέρυθροι» αντί 40.000 ευρώ μηνιαίως θα δίνουν μόλις 9.000 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη μείωση σε ετήσια βάση είναι από τα 480.000 στα 108.000 ευρώ.

 
Μετά απ΄ αυτή την εξέλιξη, ξεπεράστηκε ένας σημαντικός βραχνάς για τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Ελευθερόπουλο που θα μπορεί πλέον να δουλεύει απρόσκοπτα με τους παίκτες του στο “Απήλιον”.

 
Ενδεχομένως να μην είναι καθόλου τυχαίο πως λίγο μετά την επίτευξη της συμφωνίας η διοίκηση του Πανιωνίου ανακοίνωσε πως το «Απήλιον» θα έχει κομβικό ρόλο στο μέλλον του συλλόγου με στόχο την ανάδειξη νέων παικτών.

 
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:
"Μοχλός ανάπτυξης των ακαδημιών του Πανιωνίου γίνεται το προπονητικό κέντρο "Απήλιον", προκειμένου να συνεχιστεί από την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ η παραγωγή ταλέντων που θα στελεχώσουν την πρώτη της ομάδα. Οι ομάδες Κ20 και Κ17 του Πανιωνίου θα προπονούνται κανονικά στο "Απήλιον" και παράλληλα θα υπάρξει άμεση σύνδεση των ακαδημιών του προπονητικού κέντρου με τον Ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟ για την περαιτέρω ανάπτυξή τους.

Συμπερασματικά, το "Απήλιον" θα είναι ο κύριος τροφοδότης ταλέντων της ομάδας μας και ευελπιστούμε πως θα μπορέσουμε έτσι να συνεχίσουμε την μακρόχρονη παράδοσή μας, ως η πρωτοπόρος ομάδα στην ανάδειξη και αξιοποίηση νέων ποδοσφαιριστών, που θα προσφέρουν γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις Εθνικές ομάδες του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου