Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Δεν τα καταφερε μετα απο μεγαλη προσπαθεια...


Η ομάδα του Βαγγελη Πάτερου επικράτησε με 7-6 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη κάνοντας το 2-0 στις νίκες στους τελικούς του Πρωταθλήματος της Α1 ανδρών.Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από το πρώτο λεπτό με τις δύο ομάδας να συμβαδίζουν στο σκορ με το πρώτο οκτάλεπτο να λήγει ισόπαλο 3-3. Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι «κυανέρυθροι» με τον Μουρίκι σε μεγάλη ημέρα πήραν κεφάλι στο σκορ με 4-3 και 5-4.Στην επανάληψη ο Ολυμπιακος, πέρασε μπροστά με 6-5, και με την βοήθεια και του Δεληγιάννη (έπιασε πέναλτι του Μιράλη) έμεινε μπροστά στο σκορ και με τον Ντόσκα να σημειώνει το τρίτο προσωπικό του τέρμα έκανε το 7-6 στον παίκτη παραπάνω.

Ο Πανιώνιος δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη βοήθεια των φιλάθλων του αφού η απειρία των νεαρών παικτών του, του στέρησε ουσιαστικά την εντός έδρας νίκη που θα έφερνε τη σειρά των τελικών στα ίσια. Τώρα ελπίζουν να κάνουν την ανατροπή στον τρίτο αγώνα που θα τους δώσει ελπίδες στο όνειρο.


Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-1, 1-3, 0-0

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Πανιώνιος (Βολτυράκης): Μουρίκης 3, Μιράλης 2, Μάζης
Ολυμπιακος (Πάτερος): Ντόσκας 3, Δελακάς, Κομάντινα, Θεοδωρόπουλος, Μυλωνάκης

Βολτυράκης: "Το μέλλον ανήκει στον Πανιώνιο"


Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Πανιωνίου Μάκης Βολτυράκης φανερά απογοητευμένος δήλωσε: "Κάπου πήγαμε καλά και κάπου αλλού υστερήσαμε, στο τελευταίο οκτάλεπτο οι παίκτες δεν ήταν συγκεντρωμένοι με αποτέλεσμα να χαθούν κρίσιμες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Το χειροκρότημα στο τέλος από τους φιλάθλους μας μάς βοήθησε πολύ. Το μέλλον σίγουρα ανήκει στον Πανιώνιο με όλα αυτά τα νέα και ταλαντούχα παιδιά που έχουμε".

Δηλώσεις έκανε και ο αρχηγός του Πανιωνίου Γιάννης Θωμάκος: "Θέλαμε πολύ τη νίκη και προσπαθήσαμε. Οι ομάδες όπως φάνηκε είναι σχεδόν ισοδύναμες και έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες στο τέλος να το γυρίσουμε και το τελικό σκορ δείχνει ότι είμαστε κοντά. Την Παρασκευή θα πάμε στον Πειραιά να πάρουμε τη νίκη που θα μας φέρει πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου