Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

«Εγινα Πανιώνιος, παραμένω Πανιώνιος»



Ως γνωστόν ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Τζαβέλλα στην Άϊντραχτ Φρανκφούρτης έναντι του ποσού των 1.200.000 ευρώ. Με βάση την πάγια πολιτική διαφάνειας της ΠΑΕ σε θέματα μεταγραφών ο Πανιώνιος ενημέρωσε πως θα εισπράξει το ποσό αυτό σε 3 ισόποσες δόσεις των 400.000 ευρώ, πληρωτέες κάθε Σεμπτέμβριο του 2010, 2011 και 2012.

Στους όρους της μεταγραφής περιλαμβάνονται ακόμα:
* Ποσό 200.000 που θα εισπράξει ο Πανιώνιος αν η Άϊντραχτ συμμετάσχει σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ή 100.000 σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2013-14.
* Ποσό 10.000 ευρώ για κάθε συμμετοχή του Γιώργου Τζαβέλλα σε αγώνες της Εθνικής Ελλάδας, μέχρι 30/6/2013.

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο με την Άιντραχτ, το οποίο εάν παραταθεί ο Πανιώνιος θα εισπράξει ακόμα 300.000 ευρώ. Ο Πανιώνιος διατηρεί επίσης ποσοστό 30% επί μελλοντικής πιθανής μεταγραφής του ποδοσφαιριστή σε άλλη ομάδα, (αφού αφαιρεθεί το ποσό του 1.200.000 ευρώ που έχει καταβάλει η Άιντραχτ στον Πανιώνιο). Τέλος ο Πανιώνιος θα καταβάλλει στην ΠΑΕ Κέρκυρα το 5% των ως άνω ποσών που θα εισπράξει από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, αφού αφαιρεθούν οι 200.000 ευρώ της μεταγραφής του Γιώργου Τζαβέλλα.

Τα «super deal» του Τσακίρη

Ποδοσφαιριστής Ποσό Ομάδα

  • Νίκος Σπυρόπουλος 2.000.000 ευρώ ΠΑΟ
  • Ράφικ Τζιμπούρ 3.150.000 ευρώ ΑΕΚ
  • Γρηγόρης Μάκος 1.000.000 ευρώ ΑΕΚ
  • Γιώργος Τζαβέλλας 1.200.000 ευρώ Αϊντραχτ Φρ.

Τελικα ο Κωνσταντίνος Τσακίρης έκλεισαν μια ακόμη σούπερ συμφωνία για τον σύλλογο.

«Εγινα Πανιώνιος, παραμένω Πανιώνιος»

Λόγια από έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή που θα κάνει πλέον μια τρελή διαφήμιση της ομάδαςεξωτερικό αλλά και γενικά του Ελληνικού ποδοσφαίρου..... Ολη η συνεντευξη του Τζαβελλα ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ
μας στο

Το νεόχτιστο αυτό κέντρο εγκαινιάστηκε με κάθε επισημότητα το Μάιο του 2009 από τον πρόεδρο της FIFA Zεπ Μπλάτερ και τον ομόλογό του της UEFA, Μισέλ Πλατινί.Τέλκι. Βρίσκεται 20 χιλιόμετρα έξω από τη Βουδαπέστη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ουγγαρία, η αποστολή του Πανιωνίου θα έχει όλες τις ανέσεις που μπορεί να παράσχει ένα αθλητικό κέντρο υψηλών απαιτήσεων. To ξενοδοχείο περιλαμβάνει 60 δωμάτια, ειδικό χώρο πρόσβασης στο διαδίκτυο, τραπέζια πιγκ-πογκ και αίθουσα play-station την οποία οι φανατικοί του είδους αναμένεται να τιμήσουν δεόντως.

Μέσα στα δωμάτιά τους οι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να έχουν ίντερνετ, τηλεόραση, MP3 και άλλα....καλούδια τα οποία κάνουν τη ζωή πιο εύκολη στην προετοιμασία.

To αθλητικό κέντρο που επέλεξε ο Πανιώνιος περιλαμβάνει 4 μεγάλα γήπεδα

διαστάσηςfutsal, εγκαταστάσεις για μπιτς-φούτμπολ, γήπεδα τένις και χάντμπολ. Μετά το τέλος της προπόνησής τους, οι ποδοσφαριστές θα έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώνουν στο τζακούζι και στη θερμαινόμενη πισίνα. 105+68. Τα τρία από αυτά έχουν φυσικό χλοοτάπητα και το άλλο πλαστικό. Επίσης υπάρχει κλειστό γυμναστήριο, γήπεδο για

Η δουλειά, τέλος, των προπονητών μετά την προπόνηση θα γίνεται σαφώς πιο εύκολα αφού το ξενοδοχείο περιλαμβάνει τέσσερις αίθουσες για μίτινγκ με διάφορες διαστάσεις. Ο Πανιώνιος επέλεξε το συγκεκριμένο κέντρο και για το λόγο της εύκολης πρόσβασης αφού, όπως τονίσαμε και πιο πάνω, η περιοχή του Τέλκι βρίσκεται μόλις 20 χιλιόμετρα μακριά από τη Βουδαπέστη η οποία συνδέεται απευθείας με την Αθήνα με τρεις καθημερινές πτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου