Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Είναι πλέον επίσημο.... Ο Τζαβέλλας για 3 χρόνια στην Άιντραχτ


Ο Έλληνας αμυντικός ανακοινώθηκε μαζί με τον 19χρονο Γερμανό μέσο, Σεμπάστιαν Ρόντε και αμφότεροι θα παρουσιαστούν επίσημα την Παρασκευή.

Στην ιστοσελίδα της Άιντραχτ, γίνεται αναφορά στην σούπερ χρονιά που είχε φέτος ο Τζαβέλλας με την φανέλα του Πανιωνίου, υπογραμμίζοντας πως είχε 1
1 ασίστ, ενώ γράφουν και για τις 41 συνολικά συμμετοχές του και τα 2 γκολ που πέτυχε με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Οι Γερμανοί αναφέρουν επίσης πως ο διεθνής αμυντικός δεν θα ταξιδέψει με την Εθνική Ελλάδας στην Νότια Αφρική, παρά το γεγονός πως είναι ένα σπουδαίο ταλέντο και το καλύτερο αριστερό μπακ στην Ελλάδα φέτος.

Ο Τζαβέλλας που έχει ύψος 1.83 (όπως μας ενημερώνουν οι ιθύνοντες της Άιντραχτ), θα φορά την φανέλα με το νούμερο "31" στην πλάτη, ενώ το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου του 2013.


Όσον αφορά στους «κυανέρυθρους», η ομάδα μας θα εισπράξει το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ, ενώ στην πώλησή του στην Άιντραχτ μπήκε και μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης.

Όλη η Πανιώνια οικογένεια εύχεται μια καλή καινούργια χρονιά με πολλές επιτυχίες γιατί ο Τζαβέλλας πραγματικά το αξίζει και σαν ποδοσφαιριστής αλλα και σαν άνθρωπός..
Ένα άλλο νέο είναι οι
Νέες προσθήκες στο τεχνικό τιμ και η επιστροφή ενός παλιού φίλου..
Δύο νέους συνεργάτες θα έχει ο Μίκαελ Στόρε από σήμερα. Πρόκειται για τον Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος θα είναι βοηθός προπονητή (μαζί με τον Άκη Μάντζιο) και προπονητής της ομάδας Κ-21 και τον Βασίλη Αρματά που θα είναι ο
video analyst της ομάδας και βοηθός προπονητή στην ομάδα Κ-21. Οι δύο νέοι συνεργάτες του Μίκαελ Στόρε θα παρουσιαστούν από τον ίδιο στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους φιλάθλους, σε ανοικτή συνέντευξη Τύπου η οποία θα γίνει την Παρασκευή 4 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι στο γήπεδο του Πανιωνίου.
Κοντά στην επιστροφή του στην ομάδα που έκλεισε την καριέρα του, τον Πανιώνιο, βρίσκεται ο Φώτης Στρακόσια. Ο 45χρονος πλέον προπονητής τερματοφυλάκων, σύμφωνα με τα κυπριακά Μέσα, είναι αποφασισμένος να αποχωριστεί τη «Μεγαλόνησο» και τον ΑΠΟΕΛ, προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «κυανέρυθρους».

Πάντως, δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη πιο πόστο θα αναλάβει, καθότι ως γυμναστής τερματοφυλάκων στον Πανιώνιο, εργάζεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια ο Βαγγέλης Φιλιππής.

Παρελθόν αποτελεί και τυπικά από τον Πανιώνιο ο Κώστας Ανδριόλας ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του.

Μιλώντας στο panionios.gr τόνισε: "Πέρασα 2 πολύ όμορφα χρόνια στον Πανιώνιο. Για κάποιους λόγους δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε μαζί για την καινούργια σεζόν. Πραγματικά αγάπησα αυτή την ομάδα. Ευχαριστώ τον κόσμο του Πανιωνίου για την αγάπη που μου έδειξε και εύχομαι στον Πανιώνιο όλο επιτυχίες και ότι καλύτ
ερο".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου