Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΠΡΩΤΗ ΜΕ 2000 ΟΠΑΔΟΥΣ.....


Γεμάτη ενθουσιασμό, ως αποτέλεσμα της παρουσίας περίπου 2.000 οπαδών του, οργανωμένων και μη, ήταν η πρώτη προπόνηση του Πανιώνιου, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/06) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Οι παρευρισκόμενοι δημιούργησαν φαντασμαγορική ατμόσφαιρα με τα εκατοντάδες βεγγαλικά και καπνογόνα, θέλοντας προφανώς να "ζεστάνουν" τον προπονητή Μίκαελ Στόρε και τους ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας σεζόν.

Πριν τον αγιασμό και την προπόνηση ο τεχνικός των κυανέρυθρων έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα. «Είμαι εδώ από τον Απρίλιο και πραγματικά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Πανιώνιο. Τόσο καιρό μάθαινα τα πάντα για την ομάδα και τώρα είμαι χαρούμενος επειδή θα δουλέψουμε πάνω στο ποδόσφαιρο», τόνισε αρχικά ο Σουηδός προπονητής και συνέχισε αναφερόμενος στους τρεις παίκτες με τους οποίους συμφώνησε η ομάδα τη Δευτέρα (Ρικάρντο Βαζ Τε, Ντράγκαν Πάλιτς, Βασίλη Σκούρτη). «Για να είναι εδώ σημαίνει ότι είναι παίκτες που τους πιστεύουμε και μας ενδιαφέρουν», είπε σχετικά.

Ο Στάρε ρωτήθηκε και για τον Κουμορτζί, που αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, λέγοντας ότι «όταν έχεις ποιοτικούς παίκτες είναι λογικό να ενδιαφέρουν κι άλλες ομάδες. Τον υπολογίζω κανονικά, όπως και τον Μανιάτη», ενώ ερωτηθείς για τον Εστογιανόφ και την αποχώρηση του, ξεκαθάρισε ότι συμφωνεί με τη διοίκηση, κάνοντας μια αναφορά και στο οικονομικό κομμάτι της συγκεκριμένης υπόθεσης καθώς ο Ουρουγουανός άσος είχε ένα υψηλό συμβόλαιο.


Παρών ήταν φυσικά ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Κιντής, καθώς και οι νεοαποκτηθέντες Βαζ Τε, Πάλιτς και Σκούρτης. Αντίθετα απουσίαζε ο Σίτο Ριέρα, ο οποίος δεν έχει δώσει... σημεία ζωής. Μάλιστα ο Ισπανός έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών, οι οποίοι τραγουδούσαν "Πού 'ναι ο Ριέρα, οεο".

Αδικαιολογήτως απών ήταν ο Σίτο Ριέρα, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστό αν θα τιμωρηθεί. Είναι ανοικτό το ενδεχόμενο ο Ισπανός επιθετικός να κληθεί σε απολογία. Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση αποπομπής του παίκτη. «Δεν υπάρχει θέμα, θα είναι μαζί μας κανονικά», τόνισε ο Μίκαελ Στόρε. Από την πρώτη προπόνηση απουσίαζε και ο Μπόσκο Μπάλαμπαν, ωστόσο έχει εξασφαλίσει άδεια από τη διοίκηση.

Από τους ποδοσφαιριστές αποθεώθηκε ο αρχηγός Γιάννης Μανιάτης, καθώς και οι... απόντες Νταρίο Φερνάντες (μεταγραφικός στόχος) και Φαμπιάν Εστογιανόφ (παραχωρήθηκε δανεικός στην Πενιαρόλ).

Ο Άκης Μάντζιος, παρόλο που το σεμινάριο που παρακολουθεί στη Ρόδο βρίσκεται σε εξέλιξη, ξέκλεψε κάποιες ώρες και ταξίδεψε στην Αθήνα για να δώσει το "παρών" στην πρώτη προπόνηση, η οποία δεν είχε μόνο τρέξιμο, αλλά και μπάλα. Πριν αρχίσει το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου