Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Ηττα με Αιχμές στον τελικο αλλα η ομαδα εχει ΜΕΛΛΟΝ....


Αιχμές για την διαιτησία στον τελικό της Α1 πόλο των ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο άφησαν μέλη της ομάδας της Νέας Σμύρνης.
Από πλευράς Πανιωνίου, ο πολίστας Κώστας Κοκκινάκης
αναφέρθηκε και στον παράγοντα της διαιτησίας: «Χάσαμε πολλά σουτ στον παίκτη παραπάνω. Έπαιξε τον ρόλο του κι αυτό, αλλά κι άλλα πράγματα. Γινόμαστε γραφικοί... Κάποιοι άλλοι παράγοντες παίζουν ρόλο». Από την μεριά του, ο συμπαίκτης του, Θωμάκος επισήμανε: «Εμείς είμαστε οι μάγκες γιατί, αν συγκρίνεις τα ρόστερ, η διαφορά είναι ιλιγγιώδης.

Είμαστε μάγκες γιατί καταφέραμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό στα ίσα και στα έξι παιχνίδια που παίξαμε φέτος». Στην συνέχεια ο αρχηγός των Νεοσμυρνιωτών δήλωσε: «Ο Πανιώνιος έχει μπει σε ένα μονόδρομο και είναι θέμα χρόνου να κατακτήσει έναν τίτλο. Μακάρι η διοίκηση να μπορέσει στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε να διατηρήσει και, αν είναι δυνατόν, να ενισχύσει την ομάδα».

Ολυμπιακος -ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 7-5

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-1, 3-1, 1-2

Ολυμπιακός (Β. Πάτερος): Χ. Αφρουδάκης, Θεοδωρόπουλος, Μυλωνάκης (3), Κομάντινα, Χατζηθεοδώρου.

Πανιώνιος (Μ. Βολτυράκης): Μάζης (2), Παπαδόγκωνας, Μπεριστιάνος, Μουρίκης.


* Μακάρι να μείνουν όλοι αυτοί οι παικταραδες στην ομάδα και με 2 προσθήκες να πάνε του χρόνου για μεγάλα πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη... Είναι το μέλλον του Ελληνικού πόλο.. Μην την χαλάσετε.. Είναι ικανή να μας δώσει μεγάλες συγκινήσεις, το έχει ανάγκη ο κόσμοςΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου