Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

βελτίωσης της συνεργασίας με Εσπανιόλ θέλει ο Κιντής


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Γιώργος Κιντής βρέθηκε σήμερα στη Βαρκελώνη προκειμένου να συναντηθεί με τον ομόλογο του και στελέχη της Εσπανιόλ.
Ο Πανιώνιος ως γνωστόν από πέρσι έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με την ομάδα της Καταλωνίας, μια συνεργασία που όμως είχε συναντήσει ορισμένα πρακτικά προβλήματα, τα οποία μετά και τη σημερινές συναντήσεις βαίνουν σε λύση προς όφελος και των δύο ομάδων.

Κατά τις συναντήσεις που είχε στη Βαρκελώνη ο Γιώργος Κιντής συζήτησε με τους ανθρώπους της Εσπανιόλ για θέματα βελτίωσης της συνεργασίας των δύο συλλόγων, έγινε ανταλλαγή know-how, προτάθηκαν και από τις δύο πλευρές λύσεις για περαιτέρω επέκταση της συνεργασίας, πιθανότητα δανεισμού νέων ποδοσφαιριστών κ.α..

Και οι δύο ομάδες μοιράζονται το ίδιο ενδιαφέρον για την αφρικανική αγορά. Η Εσπανιόλ μάλιστα διατηρεί και Ακαδημία ποδοσφαίρου στη Νιγηρία, μία χώρα στην οποία ο Πανιώνιος έχει ήδη επαφές και παρακολουθεί αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές. Εξετάσθηκε από τις δύο πλευρές η πιθανότητα συνεργασίας και σε αυτό τον τομέα. Ο Γιώργος Κιντής αναμενόταν να επιστρέψει στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής.
Συνάντηση κορυφής με αντικείμενο τη λειτουργία των ακαδημιών έλαβε χώρα την Τετάρτη στο Κορωπί. Ο προπονητής του Πανιωνίου Μίκαελ Στόρε ανέλυσε διεξοδικά το πλάνο του στον επικεφαλής των κυανέρυθρων ακαδημιών Εβανς Παυλόπουλο αλλά και στους βοηθούς του Γιάννη Χριστόπουλο και Βασίλη Αρματά. Σύμφωνα με όσα είπε ο Σουηδός τεχνικός, οι ακαδημίες θα ακολουθούν το αγωνιστικό σύστημα της πρώτης ομάδας και οι πρόοδος των ποδοσφαιριστών θα τσεκάρεται όσο πιο συχνά γίνεται. Την ίδια ώρα οι στελέχωση των ομάδων προχωράει κανονικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου