Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Ειστε ΤΡΕΛΟΙ ? Δανεικός ο Εστογιανοφ ?








«Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει το δανεισμό του Φαμπιάν Εστογιανόφ στην Πενιαρόλ του Μοντεβιδέο για ένα χρόνο.

Είναι μια απόφαση που γνωρίζουμε ότι θα δυσαρεστήσει τους φιλάθλους του Πανιωνίου. Υπαγορεύεται όμως από την ανάγκη να μειωθεί το ετήσιο έλλειμα της εταιρείας, καλυπτόμενο πάντα από τον κύριο μέτοχο, από τα τεσσεράμισι περίπου εκατομμύρια ευρώ σε ενάμισι. Δυστυχώς, καμία από τις αποφάσεις που οδηγεί σ' αυτό το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι ευχάριστη. Έχουμε όμως την ευθύνη να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα του Πανιωνίου.

Είναι αυτονόητο ότι η μείωση του προϋπολογισμού δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για κανέναν. Οι αγωνιστικοί στόχοι του Πανιωνίου, βάσει των οποίων θα κριθούμε ως διοίκηση, είναι πάντα υψηλοί. Ευχαριστούμε το Φαμπιάν που μας διευκόλυνε σ' αυτή τη δύσκολη και μεταβατική χρονιά. Παραμένει μέλος της οικογένειας του Πανιωνίου, έχοντας αποδείξει με πράξεις την αγάπη του για την ομάδα. Τον περιμένουμε πίσω τον Ιούνιο του 2011».

Δεν μπορώ να πιστέψω για τον δανεισμό του Εστογιανοφ...! Είναι παίκτης μαγνήτης, πόσο δηλαδή μπορείτε να επενδύσετε να αντικαταστήσετε αυτόν τον παίκτη ? Δεν έχετε καταλάβει μάλλον πως γίνεται μια ομάδα μεγάλη...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΓΙΑΥΤΟ, ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΥΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΛΟ..... ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ..... ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.....

ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ...!!!!!











Ανακοινώθηκε και η αποδέσμευση του Μανώλη Σκούφαλη, ο οποίος εδώ και καιρό έχει ενημερωθεί πως δεν ήταν μέσα στα πλάνα του Στόρε για τη νέα σεζόν. Ο ίδιος πάντως, βρίσκεται πλέον μια ανάσα απ' τη συνέχιση της καριέρας του στην Κέρκυρα, την οποία δείχνει τελικά να προτιμάει έναντι του ΠΑΣ Γιάννινα.

«Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Σκούφαλη. Ευχόμαστε στον Μανώλη καλή τύχη και καλή συνέχεια στην καριέρα του» τονίζει η ομάδα της Νέας Σμύρνης με τον Σκούφαλη, να δηλώνει: «Μετά από τρία πολύ όμορφα χρόνια στον Πανιώνιο, ήρθε η ώρα να συνεχίσω αλλού την καριέρα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Πανιωνίου, τους φιλάθλους και τον Πρόεδρο για την αγάπη και την στήριξη που μου έδειξαν στο πέρασμα μου από αυτήν την ιστορική ομάδα. Ο Πανιώνιος θα είναι για πάντα στην καρδιά μου και του εύχομαι τις επιτυχίες που του αξίζουν».

Ευχαριστούμε Σκούφο για όλα καλή συνέχεια στην καριέρα σου θα είσαι πάντα στην καρδία όλων των Πανιώνιων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου