Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Πανιωνιος-ΠΑΟ Ρουφ 0-0 ο ΛΟΛΟ ειναι ξανά ΕΔΩ...

O Εμίλιο Φερέρα, έδωσε ευκαιρία στο σημερινό φιλικό σε πολλά παιδιά της ομάδας Κ-21, ενώ είδε σε δράση και τους Κούκετς, Γουνδουλάκη.
Το καλύτερο από όλα όμως ήταν η επιστροφή του Εστογιανόφ που επέστρεψε πλέον στο 100% μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του και παρά το γεγονός ότι έχασε πέναλτι στο 65ο λεπτό του σημερινού φιλικού του Πανιωνίου με τον ΠΑΟ Ρουφ (0-0 το αποτέλεσμα), έστειλε το «μήνυμά» του ότι είναι και πάλι εδώ! Σιδερένιος και ελπίζουμε όλοι να ξαναδούμε τον παίκτη φαντασία και ουσία του Ελληνικού πρωταθλήματος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανδριόλας, Σεμπέκος, Γουέλιγκτον, Λαζούρας, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Κούκετς, Κούρντι, Κοροβέσης, Λουκίνας, Εστογιανόφ (75' Ντούνης).

4 σχόλια:

  1. Είναι χασογκόλης ο Λόλο αλλά εμείς τον αγαπάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοιτα να δεις μπορει να χανει μερικα γκολ, αλλα το βασικο ειναι οτι χαιρεσαι να βλεπεισ μπαλα με αυτον το παικτη και αν ειχε εναν κλασικο φορ περιοχησ θα του εβγαζε ετοιμα γκολ 2-3 σε καθε παιχνιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο ρόλο του μέσα στην ομάδα μου θυμίζει λίγο το Μπρέσκα! Μόνος του μπορεί να μην πάρει τη μπάλα να το βάλει, αλλά με το τρέξιμο, τις διεισδύσεις και τις ντρίπλες του σερβίρει έτοιμα γκολ σε άλλους.

    Και για να μην παρεξηγηθούμε, καλός και αγαπημένος ο σούπερ Μάριο αλλά ο Λόλο είναι μια κλάση παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο SUPER MARIO θα ειναι παντα στην καρδια μας αλλα ο ΛΟΛΟ ειναι αλλη περιπτωση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή