Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Ενα γηπεδο γεματο μελλον...

1) Ολα τα παιδιά έως 17 ετών μπορούν να ζητήσουν μια πρόσκληση για να δούν από την κερκίδα 1...μπορούν να βρούν τους υπεύθυνους έξω από την θύρα 1.
2) Θα μοιράζονται προσκλήσεις για την μαθητική κερκίδα στα σχολεία της Νέας Σμύρνης και όμορων περιοχών που θα διασφαλίζουν την δωρεάν είσοδο των μαθητών στο γήπεδο.
3) Οι αθλητές, προπονητές και εργαζόμενοι του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ θα μπορούν να πηγαίνουν εξω από την θύρα 1 και με την επίδειξη της κάρτας τους ΚΑΙ ΜΟΝΟ για την σεζόν 2009 - 2010, θα παίρνουν από τον υπεύθυνο της Π.Α.Ε την πρόσκλησή τους για να εισέρχονται στην κερκίδα.
4) Οι καθηγητές και οι συνοδοί τους θα προμηθεύονται εισιτήρια αγώνα έξω από την θύρα 1, στην συμβολική τιμή των
€5. Θα γίνεται έλεγχος από τα security της εταιρίας Aspis κατά την είσοδο των ενηλίκων στα τουρνικέ της θύρας ουτως ώστε αυτοί να εισέρχονται με εισιτήριο και οχι με πρόσκληση.

Ξεκινάει για τη σεζόν 2009 - 2010 ο θεσμός της Αθλητικής / Μαθητικής κερκίδας.
Δώρα του Πανιωνίου, εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας μας που θα συμμετάχουν στην πιο ανερχόμενη κερκίδα του Πανιωνίου.

Χιλια μπραβο για μια ακομα φορα ετσι θα καταφερουμε να κανουμε τους αυριανους ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ ...

3 σχόλια:

  1. Τις προάλλες άκουσα ένα παιδάκι 13χρονο από τη Ν.Σμύρνη, που πήρε τηλέφωνο σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό και είπε πως είναι Ολυμπιακός. Αηδίασα. Μετά σκέφτηκα: Φυσικά, αφού για τα κανάλια, ραδιόφωνα και εφημερίδες υπάρχει μόνο μία ομάδα λογικό είναι τα παιδάκια να ταυτιστούν.

    ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ γιατί ΑΥΤΗ είναι η λύση στο πρόβλημα. Αν καλεί κοντά του τη νεολαία της (αλλοτριωμένης) Νέας Σμύρνης και γενικά νοτίων προαστίων θα δείξει έτσι στα παιδιά ότι υπάρχουν και άλλες ομάδες. Με ήθος, χωρίς προπαγάνδες, πρωταθλητισμούς και αλητείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτα ειναι φιλε μου που φωναζω τοσο καιρο... αφου μας πολεμανε ολοι τους με χιλιους τροπους αυτος ειναι ο μονος τροπος για να περασουμε το μικροβιο μας... την πιο ωραια τρελα... την τρελα του Πανιωνιου... ομως θελει δουλεια απο ολους μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για μια δυναμη των νοτίων προαστίων... Αυτος πρεπει να ειναι ο σκοπος μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή