Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΗΡΘΕ


Η ΚΑΕ Πανιώνιος με αφορμή τον πρώτο εντός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ απευθύνει έκκληση στους φίλους της ομάδας μας να δώσουν δυναμικό παρών στο κλειστό της Αρτάκης ενισχύοντας τις προσπάθειες της ομάδας μας στη κατάκτηση της νίκης. Επιπρόσθετα υπενθυμίζεται οτι ισχύει η απαγόρευση της παρουσίας οπαδών των φιλοξενούμενων. Ως εκ τούτου δεν θα δοθούν εισιτήρια στην αντίπαλη ομάδα.

Εισιτήρια αγώνα Πανιώνιος-ΑΕΚ

Στη διάθεση της ΚΑΕ Πανιώνιος βρίσκονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ ΟΠΑΠ 2009-2010 με αντίπαλο την ΑΕΚ το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και ώρα 17.00 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης. Η τιμή τους έχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια είτε απο τα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος στο κλειστό γήπεδο Αρτάκης την Παρασκευή απο τις 10.00-17.00 είτε την ημέρα του αγώνα μία ώρα πριν απο το τζάμπολ της αναμέτρησης απο τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Απο την ΚΑΕ Πανιώνιος

Θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του σε μια επίσημη αναμέτρηση τόσο τον Νικολόζ Τσικιτισβίλι όσο και τον Βάσκο Ευθίμοφ.

Ο Γεωργιανός άσος ήρθε την Τρίτη στην Αθήνα και οι ιθύνοντες του Πανιωνίου κατέθεσαν το συμβόλαιό του στον ΕΣΑΚΕ, προκειμένου να εκδοθεί άμεσα το δελτίο του. Αναφορικά με τον Βάσκο Ευθίμοφ, ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του στο πόδι και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Βόσνιου τεχνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου