Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Πανιωνιος- Πας (19:00) το Σαββατο


Όλοι πλέον ζούμε για το Σαββατιάτικο παιχνίδι του Πανιωνίου κόντρα στον Πας μια ομάδα που έχει στην σύνθεση της 2 ιδιαίτερα αγαπητούς παλιούς παίκτες μας τον Σιαλμά και τον Μαιστόροβιτς αλλά η οποία θα κατέβει με μεγάλες ελλείψεις( Ελευθερόπουλος (τρ.), Μπαλάφας (τρ.), Μπουχάν (τρ.), Στάθης (τρ.), Βαρτζιώτης (τρ.), Μπακαγιόκο) Ο Φερερα στην συνέντευξη που έδωσε το μεσημέρι απολογήθηκε ακόμα μια φορά για τα όποια δημοσιεύματα εμφανίζονται στις αθλητικές εφημερίδες (ο Θεός να της κάνει εφημερίδες) Ενώ για την συνέχιση της ανόδου στην βαθμολογία επιζητά νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ζήτησε προσοχή από τους παίκτες του αφού δίνουν τρία ματς σε μια εβδομάδα στα οποία θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν είχαν μέχρι τώρα μεγάλο χρόνο συμμετοχής . Ο Βέλγος τεχνικός προβληματίζεται για τον παρτενέρ του Όμο μεταξυ του (Σιοβα , Λατκα και Σμογιε), τόνισε ότι θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Φαμπιάν Εστογιανόφ ενώ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα.
Πραγματικά είναι η μεγάλη μας στιγμή, η ώρα της ανάκαμψης, η ώρα της απόδειξης ότι δεν θα κολλήσουμε όπως πάντα σε παιχνίδια ορόσημα για την μετέπειτα αγωνιστική πορεία μας .
Μετά τη λήξη της προπόνησης ο Εμίλιο Φερρέρα ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα, η οποία έχει ως εξής:
Μπέλιτς, Ανδριόλας, Κοντοές, Γουέλινγκτον, Τζαβέλλας, Σιόβας, Όμο, Λάτκα, Σμόγιε, Καστελιόνε, Νικολάου, Κούκετς, Κουμορτζί, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Σκούφαλης, Σίμωσης, Μπάλαμπαν, Ριέρα, Εστογιάνοφ.
Σημερα ειχαμε και την συνεντευξη του Αλβαρο Ρεκομπα στο contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου