Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Eπίσημη παρουσίασης της νέας ομάδας μπασκετ



Με τον Ράνταλ Χάνκε, αμερικάνου ψηλού με κοινοτικό διαβατήριο συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Πανιώνιο, ο οποίος το μεσημέρι έκανε την επίσημη παρουσίασης της νέας ομάδας, αλλά και της νέας φανέλας του, έχοντας ανανεώσει για δέυτερη συνεχόμενη χρονιά της συνεργασία του με την CHAMPION. Ο Νέναντ Μάρκοβιτς μίλησε για ιστορική απόφαση επιστροφή «στις ρίζες.. στο κλειστό της Αρτάκης», οριοθέτησε ως στόχο… «Τη συμμετοχή στα πλει οφ» ενώ το λόγο πήραν όλοι οι παίκτες…


Νέναντ Μάρκοβιτς: "Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα συνδυασμό με έμπειρους και νεαρούς παίκτες. Ο Γιάννης Καλαμπόκης που είναι παίκτης της Εθνικής ομάδας, ο Ιβάν Ζορόσκι ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην ομάδα και ο Δημήτρης Παπανικολάου που έχει μεγάλη εμπειρία θα μπορέσουν να βοηθήσουν τα νέα παιδιά. Όλοι στη Νέα Σμύρνη ενθουσιάστηκαν από την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα και περιμένουμε από τον κόσμο να την αγκαλιάσει. Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να συμμετέχουμε στα πλέι οφ. Δεν θέλουμε να βάλουμε πίεση στους παίκτες, είναι ακόμα νωρίς. Πρέπει να παλεύουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να βελτιωνόμαστε συνεχώς".

Γιάννης Καλαμπόκης: "Χαίρομαι που είμαι για τρίτη χρονιά στον Πανιώνιο. Είναι ρεκόρ για μένα στην Α1. Η ομάδα μπορεί να υστερεί σε κάποια πράγματα που είχε στο παρελθόν αλλά είναι γεμάτη συναισθήματα. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας".

Ιβάν Ζορόσκι: "Είμαι ευτυχισμένος που είναι στην ομάδα. Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας αφού είμαστε νέα ομάδα. Μέχρι τώρα δεν παίζουμε όπως θα περιμέναμε, όμως θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι και να είμαστε έτοιμοι όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα".

Δημήτρης Παπανικολάου: "
Αυτή η ομάδα λειτουργεί σαν οικογένεια. Το καλοκαίρι στις συζητήσεις που είχα με τους ιθύνοντες της ομάδας κατάλαβα ότι ο Πανιώνιος θέλει να στηριχτεί σε νέα παιδιά. Θέλουμε να μεταφέρουμε τις εμπειρίες στους νέους παίκτες. Για τους στόχους αρμόδιος να μιλήσει είναι ο προπονητής. Δικός μου στόχος είναι στον αγώνα με το Περιστέρι αν κερδίσουμε το τζάμπολ να πετύχουμε καλάθι και αν χάσουμε το τζάμπολ να παίξουμε καλή άμυνα. Θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Δημήτρης Χαριτόπουλος: "Είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίζω στον Πανιώνιο. Εύχομαι να έχουμε υγεία και στο τέλος να φανεί τι κάναμε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος".

Τάιρις Ράις: "Για πρώτη χρονιά είναι μεγάλη εμπειρία για μένα. Τα πρώτα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα όμως με τη σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε".

Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς: "Θα είναι μία χρονιά που θα μάθουμε πολλά οι νέοι. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε για να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος".

Μπι Τζέι Έλντερ: "Περιμένω σκληρή δουλειά προκειμένου να δείξουμε καλά αποτελέσματα και να διαψεύσουμε όσους δεν μας υπολογίζουν".

Χάρης Γιαννόπουλος: "Είναι η πρώτη χρονιά που θα έχω κάποιο ρόλο σε ομάδα της Α1 και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου