Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΣΤΟΥΣ 16 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΟΛΑ

Με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά μας , Κώστα Ανδριόλα, ο Πανιώνιος επικράτησε στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι 8-7 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο (0-0 κανονική διάρκεια) και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Hellas Oniline. Ο Ελληνας πορτιέρο πραγματοποιώντας δυο επεμβάσεις (η μια ήταν στο τελευταίο πέναλτι), έδωσε το εισιτήριο στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ για τον επόμενο γύρο.

Ο Παναιτωλικός πήγε να κάνει «κηδεία» αποκλείωντας τον Πανιώνιο από την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε. Τόσο η κανονική διάρκεια του αγώνα, ο οποίος διεξήχθη στο Αγρίνιο για την 4η φάση της διοργάνωσης, όσο και η παράταση έληξαν χωρίς κάποια ομάδα να πετύχει γκολ (0-0). Στην διαδικασία των πέναλτι επικρατησαμε με 8-7.

Χρειάστηκε οι δύο ομάδες να εκτελέσουν από εννέα πέναλτι για να αναδειχθεί νικητής, αφού σχεδόν όλοι οι παίκτες ήταν εύστοχοι. Εξαίρεση αποτέλεσαν ο Κουμορτζί του Πανιωνίου, ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ, και ο Δέντσας του Παναιτωλικού, που «νικήθηκε» από τον Ανδριόλα. Μοιραίος παίκτης για τον Παναιτωλικό ήταν ο Αναστασιάδης, το πέναλτι του οποίου επίσης απέκρουσε ο Ανδριόλας κι έτσι ο Πανιώνιος πήρε με μεγάλη δυσκολία την πρόκριση μέσα στο Αγρίνιο.
Παναιτωλικός: Μπαμπανιώτης, Μπακάκης (79' Μπελεβώνης), Βούκοβιτς, Αναστασιάδης, Μόρετς, Δέντζας, Λόπες, Θεοδωρίδης (90' Στογιάνοβιτς), Μπαϊκαρά, Ζουρούδης, Χάτζιτς (74' Μουμίν)

Πανιώνιος: Ανδριόλας, Μανιάτης, Όμο, Κοντοές, Τζαβέλλας, Νικολάου (86' Αναστασόπουλος), Καστελιόνε, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης (65' Εστογιανόφ), Ριέρα, Μπάλαμπαν (77' Σκούφαλης).
ΠΕΝΑΛΤΥ

Καστελιόνε 0-1
1-1
Μανιάτης 1-2
2-2
Εστογιάνοφ 2-3
3-3
Κουμορτζί ΑΟΥΤ
ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ Ανδριόλας
Ριέρα 3-4
4-4
Αναστασόπουλος 4-5
5-5
Σκούφαλης 5-6
6-6
Τζαβέλλας 6-7
7-7
Όμο 7-8
ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ Ανδριόλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου