Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Recoba εκτος πλάνων του Φερέρα για το παιχνίδι της Κυριακής του Πανιωνιου


Ο Αλβάρο Ρεκόμπα αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο από την προπόνηση της Τετάρτης και έφερε νέους «πονοκεφάλους» στον Εμίλιο Φερέρα.Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τράβηγμα με τον Ουρουγουανό μέσο να υποβάλλεται σε περεταίρω εξετάσεις την Πέμπτη προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Το σίγουρο είναι ότι ο «Τσίνο» θα χάσει την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, ενώ θα τα έχει και με την… ατυχία του αφού πριν λίγες εβδομάδες είχε αντίστοιχο πρόβλημα στο δεξιό δικέφαλο.
Από εκεί και πέρα ο Φερέρα είδε τουλάχιστον τον Φαμπιάν Εστογιανόφ αλλά και τον Μάρτιν Λάτκα να βγάζουν χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα της Τετάρτης και έτσι θα τους έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τον «γηραιό». Ο «Λόλο» μάλιστα αναμένεται να έχει και αρκετό χρόνο συμμετοχής, στην πρώτη του συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει η κάτι δεν παει καλά στις προπονήσεις και τραυματίζονται τόσοι παίκτες ( και ο
Γιώργος Τζαβέλλας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι του) η μας έχουν καταραστεί δεν παει άλλο.. Όμως το διπλό δεν πιστεύω να το χάσουμε , αυτή θα είναι η δικιά μας αγωνιστική..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου