Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Δήλωση Εμίλιο Φερρέρα


Ο Εμίλιο Φερέρα δήλωσε : «Είμαστε ευχαριστημένοι από την έκβαση το σκορ. Στην αρχή ήμασταν εμείς καλύτεροι και μετά ήταν ο Ατρόμητος που ισοφάρισε. Στο τέλος κυνηγήσαμε τη νίκη και τα καταφέραμε.

Η νίκη αυτή ήταν αναγκαία. Η ομάδα έχει ηρεμία και καλή ψυχολογία. Αυτό φάνηκε από το γεγονός πως ήταν το σκορ 1-1 και εμείς βγήκαμε μπροστά για να βάλουμε άλλο ένα τέρμα. Αυτό το τρίποντο μας δίνει ηρεμία για την συνέχεια. Μία ηρεμία που θα δώσει την δυνατότητα στους παίκτες μας να παρουσιαστούν καλύτεροι.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μας. Ακόμη και αυτούς που είχαν πρόβλημα, όπως οι Νικολάου και Μανιάτης. Σχετικά με την απόδοσή μας αν το δείτε έτσι από την σκοπιά ότι ήταν το χειρότερό μας δεν έχετε άδικο.

Ήμασταν όμως καλά ψυχολογικά. Ξεκινήσαμε καλά και μετά που έγινε 1-1 βγήκαμε μπροστά και με σωστή νοοτροπία και θέληση κάναμε το 2-1. Είναι σημαντική η νίκη αυτή για μένα τον προπονητή αλλά και για τους παίκτες.

Έχουμε την ευκαιρία να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Πέραν τούτου τους λογαριασμούς τους κάνουμε στο τέλος. Πέρυσι η ομάδα είχε πρόβλημα στο να γυρίσει κάποιο ματς, όταν δεχόταν ένα γκολ. Φέτος γίνεται το αντίθετο. Και με τον Ολυμπιακό βγήκε μπροστά και πίεσε αλλά και σήμερα. Προσωπικά κρατάω από το συγκεκριμένο ματς την ψυχολογία και τη νοοτροπία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου