Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Ο Τσακίρης είπε... "Grazie Chino"


Ο Αλβαρο Ρεκόμπα δεν θα είναι πλέον "κάτοικος" Πλατείας. Στον "Πανιώνιο Κόσμο" που κυκλοφορεί το Σάββατο 30 Μαΐου, ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, σε μία αποκλειστική συνέντευξή του, αποκαλύπτει ότι ο Πανιώνιος δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον μεγάλο Ουρουγουανό, που ζήτησε να φύγει.

Αλλωστε και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας είναι κατατοπιστικό, καθώς αναφέρει: "Grazie Chino" και φυσικά ευχαριστεί και αποχαιρετά τον Αλβαρο Ρεκόμπα. Και παράλληλα τονίζεται ότι ο πρόεδρος της ομάδας αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους ο "Κινέζος" δεν θα συνεχίσει στην Πλατεία. Ο παίκτης περνάει πλέον στην ιστορία της ομάδας της Νέας Σμύρνης, ως το μεγαλύτερο όνομα που φόρεσε ποτέ την φανέλα της, 9 μήνες μετά τον ερχομό του στην Ελλάδα, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Κώστας Τσακίρης δήλωσε στον "Πανιώνιο Κόσμο":

Για Ρεκόμπα: «Ο Αλβάρο δυστυχώς δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μας τη νέα χρονιά. Πριν ένα μήνα είχαμε συναντηθεί και με εξέπληξε λέγοντας ότι θέλει να βρεθεί λύση και να παραμείνει έστω και με λιγότερα χρήματα. Την Πρωτομαγιά είχαμε ραντεβού για να κλείσει το θέμα, όμως ακυρώθηκε και ένα πρωί ξύπνησα και είδα sms από τον Αλβάρο που μου εξηγούσε ότι έχει κάποια προβλήματα προσωπικά και δεν ξέρει αν τελικά θα μείνει. Μετά από ένα χρονικό διάστημα σιωπής με πήρε στις 26 Μαίου και με ειδοποίησε ότι δεν θα συνεχίσει. Με ενημέρωσε ότι θα βρίσκεται στην Αθήνα το αργότερο μέχρι την Κυριακή προκειμένου να λύσουμε την συνεργασία μας. Πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση του. Επίσης μου τόνισε ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ με άλλη ελληνική ομάδα και επιθυμία του είναι ο Πανιώνιος να αποτελέσει τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του».

Για τον Εστογιάνοφ: «Η περίπτωση του δεν έχει καμία σχέση με του Ρεκόμπα. Είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα».


1 σχόλιο:

  1. ευχαριστουμε Recoba.... ισως καποια στιγμη μπορεσεις απο καποια αλλη θεση να μας βοηθησεις, τωρα ηρθε η ωρα να επενδυσουμε τα λεφτα που γλυτωνουμε σε 3 παιχτες...Μπορουμε 3 γερες μεταγραφες.... ελευθερος ο Πλιατσικας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή