Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

«Κλείνει» δύο, πάει για άλλους τρεις

Στις περιπτώσεις των Καστελιόνε και Χρόσο έχουν επικεντρωθεί αποκλειστικά στις τάξεις του Πανιώνιου τις τελευταίες ημέρες και η πρόθεση των ανθρώπων των «κυανέρυθρων» είναι να τις ολοκληρώσουν αίσια, ούτως ώστε να ακολουθήσουν τις επόμενες κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο μεν Αργεντινός αμυντικός μέσος της Αρσεναλ Σαραντί θεωρείται ουσιαστικά «κλεισμένος» και μόνο αν έρθουν τα πάνω κάτω θα χαλάσει η μεταγραφή, με τον Καστελιόνε να θεωρείται ως ο αντικαταστάτης του Ακη Μάκου, που πολύ δύσκολα θα παραμείνει στον Πανιώνιο και μετά το καλοκαίρι...

Οσο για τον Χρόσο, ο Σλοβάκος πορτιέρο τα έχει βρει σε όλα με τον «αιώνιο», ο οποίος πλέον διαπραγματεύεται με τη Νίτρα και υπάρχει αισιοδοξία ότι το αργότερο μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξει αίσια έκβαση των επαφών.

Ο Θανάσης Παντελιάδης είναι ένας από τους πολλούς Ελληνες παίκτες που έχουν προταθεί στον Πανιώνιο. Ο 22χρονος αριστερός μπακ του Πιερικού θεωρείται ταλαντούχος και εξελίξιμος και η περίπτωσή του ενδιαφέρει τους «κυανέρυθρους». Το μόνο που απομένει είναι η απόφαση του τμήματος σκάουτινγκ, το οποίο φέρεται να έχει ήδη συλλέξει πληροφορίες.

Ακολούθως οι «κυανέρυθροι» θα ρίξουν το βάρος τους σε 2-3 περιπτώσεις ακόμα, που σύμφωνα με διοικητικούς κύκλους θα ολοκληρώσουν το παζλ εν όψει της νέας σεζόν. Εκτός και αν υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις, πέραν της διαφαινόμενης του Μάκου, με τον Αλβάρο Ρεκόμπα (φωτό) να έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον Κώστα Τσακίρη και πλέον να μένει απλώς η υπογραφή του στο συμβόλαιο (με μειωμένες αποδοχές, που θα ανέρχονται σε περίπου 850.000 ευρώ).

Από εκεί και πέρα, οι «κυανέρυθροι» εξετάζουν 2-3 περιπτώσεις επιθετικών, χωρίς όμως να έχουν κατασταλάξει οριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου