Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Για Νιεχόιζε ο Πανιώνιος

Ο 31χρονος άσος Λούντιν φαν Νιεχόιζε της Ζούλτε Βάρεγκεμ αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του και στην «πλατεία» ετοιμάζουν ήδη κίνηση για την απόκτησή του, με τις... ευλογίες και του Εμίλιο Φερέρα, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά από το Βέλγιο. Μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες δεν αποκλείεται εντός του επόμενου δεκαημέρου να έρθει και ο παίκτης στην Ελλάδα, για να μιλήσει απευθείας με τους «κυανέρυθρους».


Πάει Μόναχο ο Μάκος

Ο Βέλγος πάντως δεν θα είναι ο μοναδικός αμυντικός μέσος για τον οποίο θα κάνει κίνηση ο Πανιώνιος, αφού θα προκύψει κενό στον άξονα από τη διαφαινόμενη πώληση του Γρηγόρη Μάκου στη Μόναχο 1860. Ο 22χρονος άσος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη γερμανική ομάδα, έχοντας «δελεαστεί» κι από την προοπτική να συνεργαστεί εκ νέου με τον Έβαλντ Λίνεν. Ο Κώστας Τσακίρης αναμένεται εντός των ημερών να ανάψει το... πράσινο φως για την παραχώρησή του και στον Πανιώνιο ψάχνουν ήδη και για δεύτερο «κόφτη», ευελπιστώντας ότι θα έχουν αίσιο τέλος οι συζητήσεις με την Άρσεναλ Σαραντί, για τον Καστεγιόνε.

Τέλος, στον «ιστορικό» έχουν ήδη στα σκαριά συνεργασία με την Εσπανιόλ, θέλοντας να εκμεταλλευτούν τις πολύ καλές σχέσεις του Φερέρα με τον καταλανικό σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου