Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Ρώτησε για Μπασέτζιο!

Μία δύσκολη πλην όμως εξαιρετική περίπτωση για την ενίσχυσή του αναζητάει ο Πανιώνιος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ψάχνεται για τον Βάλτερ Μπασέτζιο! Ο Βελγοϊταλός μέσος της Μουσκρόν είναι σύμφωνα με Βέλγους συναδέλφους ένας από τους ποδοσφαιριστές που εκτιμά απεριόριστα ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Εμίλιο Φερέρα, με τον Μπασέτζιο να έχει κάνει σπουδαία καριέρα στα βελγικά γήπεδα με τη φανέλα της Αντερλεχτ, ενώ έχει χριστεί διεθνής 27 φορές.

Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν «ψαχτεί» για τον 31χρονο άσο, που όμως έχει ακόμα ένα χρόνο συμβολαίου με τη Μουσκρόν, παράμετρος που μόνο ενθαρρυντική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για τον «ιστορικό», από την άποψη ότι θα χρειαστούν χρήματα πέραν του έμπειρου μέσου και για τη βελγική ομάδα.

Βεβαίως για μία τέτοια περίπτωση και αν ο Μπασέτζιο δει με θετικό μάτι μία ενδεχόμενη μετακίνησή του στα ελληνικά γήπεδα και τον Πανιώνιο οι «κυανέρυθροι» θα εξαντλούσαν όλα τα περιθώρια για να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Φερέρα. Είπαμε όμως και πριν ότι η περίπτωση του Μπασέτζιο συγκεντρώνει εκ προοιμίου μεγάλες δυσκολίες και απλώς καταγράφουμε τα δεδομένα στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου