Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Κλείνει Μπάλαμπαν

Ο Εμίλιο Φερέρα που έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου αναζητά παίκτες για να ενισχύσει τους Νεοσμυνριώτες ώστε τη νέα σεζόν η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ο Βέλγος προπονητής όταν βρισκόταν στον πάγκο της Μπριζ είχε συνεργαστεί με τον Κροάτη επιθετικό Μπόσκο Μπάλαμπαν. Έκτοτε φαίνεται πως έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τις ικανότητες του 31χρονου φορ και εισηγήθηκε στη διοίκηση των «κυανέρυθρων» την απόκτησή του.

Πράγματι έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες κινήσεις και η ολοκλήρωση της μετακίνησης του Μπάλαμπαν από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ όπου αγωνίζεται από το 2007 στον Πανιώνιο είναι αυξημένες. Μάλιστα αναφέρεται πως η συμφωνία έχει ήδη επιτευχθεί και απομένει μόνο το τυπικό μέρος. Ωστόσο πρέπει να επισημανθεί πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Ζάγκρεμπ μέχρι το 2010.

4 σχόλια:

  1. κατα τα φαινομενα,παμε σε μια ενδεκαδα που μονο τα 2 μπακ θα ειναι Ελληνες.
    Nice..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....! ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΔΟΜΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑς.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντύπωση που κάνουν επίσης οι ηλικίες των μεταγραφικών μας στόχων καθώς (σημαντικότερο) και ότι όλοι είχαν σοβαρούς τραυματισμούς στο παρελθόν. Ή λοιπόν μας έδωσε ο Λίνεν το know how ή απλά και πέρσι και φέτος είμαστε διατεθειμένοι να φέρουμε παίκτες που αν δεν είχαν τους τραυματισμούς τους δεν θα δέχονταν να έρθουν στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΛΥΣΗ ΑΥΤΗ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΒΓΟΥΝ ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ...!ΕΓΩ ΘΕΛΩ 27 ΧΡ ΠΑΙΧΤΕς ΜΕ ΓΕΜΑΤΗ ΧΡΟΝΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή