Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Επιστολή στην Superleague



Επιστολή στην Superleague, έχει αποστείλει η ΠΑΕ Πανιώνιος, εδώ και μέρες, καταθέτοντας μέσω αυτής πρόταση στην οποία κάνει σαφές πως το πρόβλημα της βίας αφορά τους πάντες και ότι τα παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας θα πρέπει να φυλάσσονται από ιδιωτικές εταιρείες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

«Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ κατέθεσε προ ημερών την πρόταση του για το θέμα της φύλαξης των αγώνων της Super League από ιδιωτικές εταιρίες security. Είναι προφανές ότι το πρόβλημα της βίας αφορά όλους μας. Τυχόν επεισόδια σε ένα γήπεδο έχουν πλέον άμεσο αντίκτυπο και σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις σε όλες τις ομάδες, όπως φάνηκε και μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο των ΟΠΑΠ και ΣΚΑΪ.

Συνεπώς, δε νοείται η αστυνόμευση να γίνεται από τον κάθε μία ομάδα χωριστά, γιατί αν ένας δεν κάνει σωστά τη δουλειά του στο θέμα της ασφάλειας, οι συνέπειες δεν αφορούν πια μόνο τον έναν, αλλά επισκιάζουν όλες τις ομάδες και όλο το Πρωτάθλημα…

Με βάση όλα αυτά, προτείνεται η Super League να προχωρήσει σε σύμβαση με εταιρεία security για τη συνολική αστυνόμευση του πρωταθλήματος, προφανώς μετά από μειοδοτικό διαγωνισμό. Επειδή η σύμβαση θα είναι σημαντικού ύψους, η εταιρεία security δε θα δεσμεύεται στις κινήσεις της από τη σχέση της με συγκεκριμένη διοίκηση, αλλά ούτε κι από οπαδικές ευαισθησίες Κι έτσι θα μπορεί να επέμβει δραστικά (αλλά και προληπτικά) στο θέμα της βίας. Προτείνεται μάλιστα, όρος του μειοδοτικού διαγωνισμού να είναι ότι η αμοιβή της εταιρείας security θα συνδέεται με τον αριθμό και τη βαρύτητα των επεισοδίων που θα σημειωθούν (σύμφωνα και με το δείκτη βίας που συντάσσει ο κ. Μαχαίρας) αλλά και με τυχόν οικονομικές απώλειες της Super League».

Παράταση στην ανανέωση των διαρκείας

Την ίδια στιγμή η ΠΑΕ Πανιώνιος, ενημέρωσε ότι η ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας παίρνει παράταση κατά μία εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα, μέχρι την Παρασκευή 14 Μαΐου 2010.

Οι Κυανέρυθροι γνωστοποίησαν επίσης ότι μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας, οι θέσεις αυτές θα διατεθούν προς πώληση σε νέους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της επομένης αγωνιστικής σεζόν (2010-11).

Εγκαίνια στο προπονητικό

Η ώρα των αποκαλυπτηρίων έφτασε στη Νέα Σμύρνη. Οπως έγινε γνωστό, την Παρασκευή (7/5), τα πάντα είναι έτοιμα για την μεγάλη στιγμή καθώς τα αποκαλυπτήρια του νέου προπονητικού κέντρου του Πανιωνίου, στο Κορωπί, θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τρίτη από την ΠΑΕ.


Ο νέος πρόεδρος του Πανιωνίου, Γιώργος Κιντής θα παρουσιάσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί και το «Απήλιον», το οποίο πλέον θεωρείται πρότυπο για πολλούς συλλόγους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου